23948sdkhjf

Direktør forlader VIFU

Efter syv år i Videncenter for Fødevareudvikling, først som bestyrelsesmedlem og senest som direktør, er Kerner Viinberg klar til at gå på pension.
Direktør Kerner Viinberg ønsker nu efter mere end 41 år på arbejdsmarkedet at trække sig tilbage og nyde sit otium.

På bestyrelsesmødet i marts bevilligede bestyrelsen, at Kerner Viinberg efter VIFUs generalforsamling d. 27. april 2010 kan afvikle ferie mm, og herefter gå på pension.

Bestyrelsen konstituerede desuden projektchef Britt Sandvad som direktør, indtil en ny direktør er på plads.

Hjertebanken
VIFUs formand Bent Claudi Lassen udtaler i den anledning:

- Bestyrelsen kan glæde sig over den store indsats, Kerner har ydet for VIFU i de forløbne år. Han var medstifter af VIFU, og vi ved, at hans hjerte altid har banket for VIFU.

Kerner Viinberg selv giver også klart udtryk for, at han har været meget glad for sin tid i VIFU.

Som en af de seneste ting, er Kerner Viinberg særlig glad for at have været en af initiativtagerne til oprettelse af FoodLife a/s i Holstebro.

FoodLife vil efter hans mening blive en rigtig god samarbejdspartner for VIFU til glæde og gavn for fødevaresektoren.

Nye udfordringer
- Der venter mange nye udfordringer for VIFU i de kommende år. Og efter min mening så kræver de udfordringer friske kræfter og nye vinkler at se tingene på. Derfor synes jeg, det er et velvalgt tidspunkt at træde tilbage på, så VIFU kan få nye ledelseskræfter i spil, siger Kerner Viinberg.

Videncenter for fødevareudvikling søger at virke som den samlende og koordinerende faktor for producenter, virksomheder og institutioner i og omkring fødevaresektoren.
Læs mere om: Vifu
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093