23948sdkhjf

Årets største danske ølfest

Danske Ølentusiaster holder Ølfestival 2017 efter et år med rekordmange nye, danske øl
De danske bryggere er mere ustyrlige end nogensinde før, og et rekordstort antal bryggerier på 213 sendte mere end 1.400 nye øl på gaden i 2016. Danske Ølentusiaster glæder sig til at præsentere mange af de nye øl og gamle kendinge på Ølfestival 2017.

- Bryggere fra ind- og udland er mere end nogensinde i gang med at udforske og udvide øllets grænser. Vi er stolte over at kunne præsentere omkring 1.200 forskellige øl for gæsterne, og vil gøre os umage med at fortælle de mange gode historier om øl for det stadigt stigende antal nysgerrige forbrugere af øl, siger Hans Peter Jepsen, formand for Danske Ølentusiaster.

Festivalen foregår fra på torsdag på lørdag i Lokomotivværkstedet i København, hvor Danske Ølentusiaster samler bryggere og importører af øl, som præsenterer gæsterne for omkring 1.200 forskellige slags øl.. Sidste år samlede arrangementet cirka 13.000 gæster.

Danske Ølentusiaster er en uafhængig forbrugerorganisation med omkring 8.700 medlemmer fordelt på 50 lokalafdelinger, der siden stiftelsen i 1998 har arbejdet for udbredelsen af og kendskabet til kvalitetsøl og ølkultur.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078