23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kok sprang fra aftale og åbner sin egen restaurant

Højslev Kro har vinket farvel til potentiel medejer

Efter 10 år som kok og førstemand i køkkenet på Højslev Kro ved Skive er 27-årige Zeid Hafed stoppet for at åbne sin egen restaurant i Viborg, Restaurant Rod.

Det skriver Skive Folkeblad, som også fortæller, at Zeid Hafed dermed har valgt droppe en indgået aftale om, at han skulle være en del af ejerkredsen på Højslev Kro.

- Jeg har nydt at være en del af en succes, men nu var tiden inde til, at jeg ville skabe min egen succes, siger Zeid Hafed til avisen.

Indehaveren af Højslev Kro, Claus Engmann, har ansat en ny kok, men har ikke umiddelbart kunnet finde en decideret afløser for Zeid Hafed og bliver derfor nu selv mere synlig i køkkenet, fortæller han.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web04