Aabybro Mejeri er i gang med at opføre en ny frost- og lagerhal, der bliver på 500 kvadratmeter.
- Vi er begyndt at få flere kunder både i Danmark og uden for landets grænser og flere ting på hylderne inden for is. Desuden laver vi mere og mere smør til andre industrier, for eksempel med krydderier, som de så bruger i deres produkter, fortæller N.H. Lindhardt til Nordjyske.
Mange kender nok mejeriet for Ryå Is samt islagkagerne.
Den energitætte is til sygehuspatienter er også blevet en succes og udvides nu med flere varianter.
Mejeriet fremstiller også smør og ost.
Bedre plads til forsøgDen nye lagerhal skal ikke mindst give bedre plads til udviklingsafdelingen.
- Her mangler vi plads, men nu bliver der plads til nogle maskiner, så vi kan køre større prøveproduktioner. Så vi får bedre muligheder for at eksperimentere med nye produkter, fortæller N.H. Lindhardt til Nordjyske.
Antallet af medarbejdere ligger på 10-12 personer.