23948sdkhjf

Fanø Bryghus åbner på ny

Bryghuset gik konkurs i 2008, men nu er bygninger og inventar købt af en esbjergenser og bryghuset videreføres af ejerkredsen fra Nørrebro Bryghus.
- Det er med stolthed og glæde, at Fanø Bryghus igen kan åbne dørene til det lokale ølunivers på Fanø. Men det er ingen hemmelighed, at det ikke har været let, udtaler Anders Kissmeyer, Claus Vinther og Hans-Henrik Gram.

Efter en turbulent opstart med førstepladser ved ølprisuddelinger og nedturer som finanskrise og voksende gæld ramte Fanø Bryghus muren i 2008.

I december måned indgav bryggeriet konkursbegæring.

Lille, lokal solstrålehistorie
- Det var hårdt for Fanø Bryghus, men også for lokalbefolkningen, der for store deles vedkommende havde købt aktieandele i den lille, lokale solstrålehistorie. Et kort kapitel i Fanøs historie var forbi, og dét alt for tidligt. Men nu er vi i gang igen, lyder det fra Anders Kissmeyer, Claus Vinther og Hans-Henrik Gram.

Bygninger og inventar er købt af en fra Esbjerg og bryghuset videreføres af personer fra ejerkredsen omkring Nørrebro Bryghus, under ledelse af Bryggeridirektør Anders Kissmeyer.

Opstarten fejres med Fanø Føniks, som er den første øl fra det nye Fanø Bryghus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11