23948sdkhjf

Hereford Beefstouw får anerkendende pris

Lars Damgaard, der er adm. direktør for firmaet bag restaurantkæden A Hereford Beefstouw, får Erhvervsrådet Herning & Ikast-Brandes Initiativpris 2010.
Årets initiativprismodtager er adm. direktør Lars Damgaard fra Aage Damgaard ApS.

Lars Damgaard modtager prisen for at drive virksomhed indenfor restaurationsbranchen, som gennem en årrække har udviklet sig til i dag at omfatte 15 A Hereford Beefstouw i ind- og udland, fem Apollo bryggerier, én kro samt ét vinfirma.

Ud over en flot erhvervskarriere har Lars Damgaard også ydet en stor indsats for kulturlivet i Herning og Ikast-Brande området.

Han har således i egenskab af formand for Herning Kunstmuseum været end af de bærende kræfter bag etableringen af kunstmuseet Heart, lyder det i begrundelsen.

Familieforetagende
A Hereford Beefstouw har hovedkontor i Lund ved Herning. Her startede den første restaurant og her ligger også kædens centrallager.

Siden 1988 har Lars Damgaard fungeret som direktør for virksomheden, der er stiftet af faderen Aage Damgaard.

Storebroderen, Søren Damgaard, der er uddannet arkitekt, har tegnet og indrettet flere restauranter, mens lillebroderen, Niels Damgaard gennem sit arbejde som smed, har ført en række af tegningerne ud i livet.

De to yngste søskende, Henrik og Birgitte, er begge uddannede tjenere og har tidligere drevet en af kædens restauranter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141