Easis vokser for sjette år i træk

Fødevarer uden tilsat sukker hitter mere og mere

Den aarhusianske fødevarevirksomhed Easis, der udelukkende fremstiller produkter uden tilsat sukker, havde i 2016 vækst for sjette år i træk.

Resultatet før skat rundede syv millioner kroner, en stigning på cirka halvanden million sammenlignet med året før, oplyser Easis i en pressemeddelelse.

Også bruttoresultatet fortsætter en støt stigende kurve, der siden 3,1 millioner kroner i 2011 har løftet bruttoresultatet til nu 14,2 millioner.

Forklaringen skal ifølge Easis-direktør Thomas Møberg blandt andet findes i det høje innovationsniveau, som betyder en konstant udvidelse af produktporteføljen. Virksomheden har op til 20 nye produktlanceringer om året i traditionelle kategorier som slik, is, morgenmadsprodukter, chokolade og sukkererstatninger. Og kampen er nu også sat ind mod det skjulte sukker i produkter som ketchup, saucer og dips.

- Vores konstante arbejde med produktudvikling gør, at sortimentet hele tiden er interessant for forbrugeren. Vi forventer at kunne tilbyde mere end 100 produkter uden tilsat sukker i 2017. Og fordi vi sætter smagen først, oplever forbrugerne vores produkter som konkurrencedygtige, siger Thomas Møberg.

- Tilgængelighed er vigtigt
Han peger også på, at med et øget fokus på sundhed bredt i befolkningen har Easis flyttet sig fra at være et brand målrettet diabetikere til også at være et brand for de, der ønsker at leve sundere, og de, der vil træne og slanke sig.

- Denne bredde gør også tilgængelighed til et vigtigt parameter, da disse forbrugere har forskellige indkøbsmønstre. Vi arbejder derfor hele tiden med nye salgskanaler og måder at komme i dialog med forbrugerne. I 2016 har vi blandt andet satset på etablering af webshop, og markedsføringsmæssigt har vi fokuseret på sociale medier, influencers og online generelt. Og det ser ud til at virke, nævner Thomas Møberg.

Eksport som vækstområde
Siden navneskiftet fra Isis til Easis i foråret 2016 er dialogen med eksportmarkederne blevet nemmere, og Easis har derfor stor tiltro til en øget vækst i udlandet de kommende år.

- Vi har arbejdet på opstart af eksport de senere år, og resultaterne begynder nu at vise sig. Eksport bliver derfor et vigtigt vækstområde fremover – samtidig med, at vi naturligvis fortsat vil holde fast i vores gode relation til de danskere forbrugere, siger direktøren.

Easis blev grundlagt i 1993 og har siden 2009 været ejet af Koff A/S.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nu vil Mikkeller også lave chokolade

Og desuden tøj, for at det ikke skal være løgn

Grød-kæde vil fordoble antallet af butikker

Men drømmen om udlandet er indtil videre skrinlagt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Chipsfabrikkens ældre dame kører endnu

Anlægget står ikke foran pension. Tværtimod skal det efter 13 år snart udvides.

Han tester det, der rører ved fødevarer

Gennembrud for antibiotikafrit kød

Nyhedsbrev

Arla brager frem i Asien

1

Så er fuldkorn igen i fokus

Chokoladekæde mister troen på center

Norsk pizzakomet vil åbne i Danmark - igen

Hakkekød trækkes tilbage

Varme bade til rodfrugter skal mindske madspild

EU vil begrænse plastik i miljøet og genbruge al emballage

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Skuffende fødevaremarked forsøger igen: Der sker forbedringer i foråret

1

Det er snart helt slut for kæde af madbutikker

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Netto donerede over 250.000 måltider til socialt udsatte

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Modermælkserstatning i 83 lande kan være salmonellaramt

Ugens grin: Kommunikation på russisk

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bite Copenhagen får ny direktør

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

1

Rekordmange direktører får karantæne

Slikhandler anker dom om millionbøde

Vodkaflaske til otte millioner kroner stjålet i København

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få besøg af vores mobile showroom.

Ny projektassistent ved IPW Systems

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Det handler om fødevaresikkerhed

Tre nye medarbejdere hos Shark & Co.

Michael har afprøvet EL:CONs rotationsordning for lærlinge – nu er han udlært elektriker

Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

Café Sommerskos historiske lokale skifter hænder

Plejer du dit virtuelle CV nok?

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af Calcium-sulfat dampe hos Boehringer Ingelheim

Vi er stolte over at have leveret denne Erikkila Pro-Coulmn søjlesvingkran til Lesjöfors A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Leverandør til eliten

Følg Xcelgo på LinkedIn

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

Scandrums A/S er valgt som emballage-partner

Det ny Cateringinventar.dk er online - Se vores nye hjemmeside

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

Vil elpriserne stige eller falde i 2018?

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

Manicus Teknik olie/vand køler TAK/T

Fødevarelovgivning 2018

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-p...

NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA Foodtec 2018

Send til en kollega

0.208