23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Vestfrost
Tonny Frilund Carstensen, koncerndirektør i Nordisk Aktiv Virke A/S er udtrådt af bestyrelsen. Kristoffer Jarl Kristensen er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Arla Foods A.m.b.a
Erik Karlsson, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen.

Carlsberg A/S
Jens Bekke,bliver chef for region Nordeuropa i en ny organisation i Carlsbergs kommunikationsafdeling. Han får ansvar for Danmark, Norge, Sverige, Finland, de baltiske lande, Polen og Tyskland samt eksport og Licensafdelingen, der bl.a. dækker USA og Mellemøsten. Han har hidtil været chef for den danske kommunikation.

Den hidtidige internationale pressechef, Jens Peter Skaarup, fratræder.

Axel Michelsen, professor, dr.phil. i Carlsbergfondet, er udtrådt af bestyrelsen. Lars Stemmerik er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

FOSS A/S
Anders Fredrik Williamsson, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Jais Stampe Valeur er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

Grambogaard A/S
Claus Rindal Astrup, Bent Tue ramsing, Sten Busk og Ole falengreen Nielsen er fratrådt bestyrelsen for grambogaaard A/S, hvorefter Allan Steffen Krog og Alex Lysemose er indtrådt.

Grambogaard A/S fremstiller kvalitetskød.




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111