23948sdkhjf

Ni fødevareprodukter er i prisfinale

Tyggegummi, bacon og rødkål blandt de udvalgte smagsoplevelser
Ni lokale fødevareproducenter er udvalgt til at dyste om Produktprisen 2017, der bliver uddelt i forbindelse med kokkekonkurrencen Sol over Gudhjem 24. juni.

Produkterne er udvalgt, fordi de "med en god historie, en særlig råvare og unik oprindelse kan give forbrugerne nye og spændende smagsoplevelser".

I alt 71 produkter var indsendt til konkurrencen, og efter at have smagt og testet dem allesammen, kom et ekspertpanel bestående af topkokke og erfarne produktudviklere frem til følgende ni finalister - tre produkter i hver af kategorierne mad, drikke og konfekture:

Mad:
Baconistaens udvalgte - Oldengris bacon (Vilstrup Bacon)
Rødkål (Nord&Sylt)
Thybo Ost (Thise Mejeri)

Drikke:
Kombucha (Klint & Bro)
Kirsebærvin (Hedvin fra Odsherred, årgang 2016)
Sort Amager (Copenhagen Distillery)

Konfekture:
Økologisk sommer (Jacob & Jakob Icecream)
Myntetyggegummi (Gum by Hviid)
Original Granola (Foodpower ApS)

Konkurrencen holdes af Sol over Gudhjem i samarbejde med SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen. Vinderne får 5.000 kroner, et møde med Coop om fremadrettet samarbejde samt mulighed for at testsælge finaleproduktet i tre lokale Coop-butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096