23948sdkhjf

Ølstrejke afblæst – indtil videre

Carlsbergs ansatte i Fredericia er tilbage i arbejde igen. Nye lønforhandlinger er indledt – deadline for et resultat er torsdag kl. 12.00.
Efter at ledelsen hos Carlsberg er gået med til at fortsætte de lokale lønforhandlinger, er de bryggeriansatte i Fredericia gået i arbejde igen.

- Vi har besluttet at genoptage arbejdet, fordi ledelsen har givet os nogle indrømmelser, som vi opfatter det, siger medarbejdernes fællestillidsmand, Hans Andersen til TV2 Finans.

Hurtige resultater eller strejken fortsætter
Onsdag formiddag satte ledelsen og repræsentanter for bryggeriarbejderne sig ved forhandlingsbordet. Denne gang vil de ansatte have hurtige resultater ellers strejkes der igen.

- På et stormøde har vi aftalt en deadline for et forhandlingsresultat torsdag klokken 12, ellers må vi tage stilling til, hvad der så skal ske, siger Hans Andersen.

Såfremt strejken fortsætter efter i dag, vil der blive problemer med leveringen af øl i hele landet, lyder det fra Carlsbergs kommunikationsdirektør Jens Bekke.

Årsag til konflikten
Årsagen til strejken er, at ledelsen i første omgang meldte ud med et rent nul i forbindelse med de lokale lønforhandlinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11