23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Skandinaviske mejerier vil skabe mere værdi

Klar til Nordisk Mejerikongres i næste uge

260 branchefolk, topledere og mejerispecialister mødes i næste uge til Nordisk Mejerikongres i København .

Her vil de søge nye vækstmuligheder i en branche, som producerer mejeriprodukter af høj international kvalitet til både hjemmemarkeder og eksport, konstaterer arrangørerne.

Kongresdeltagerne kan blandt andet høre om mejeriernes nye produkter og strategier - og blive klogere på ligheder og forskelle mellem mejerierne. Det gælder både mejerierne i Norden samt store, multinationale selskaber som Nestlé og Fonterra.

Nordisk Mejerikongres bliver holdt for 44. gang på Axelborg i København 8. og 9. juni og bliver officielt åbnet af Arla Foods topchef, Peder Tuborgh.

Temaet for kongressen er Adding Value, og programmet med en stribe faglige indlæg er opdelt i fire undertemaer:

Improving Efficiency

All-Time High Food Safety

Green Solutions

Healthy Dairy Products

Ud over repræsentanter for nogle af de største mejerikoncerner i verden som Fonterra, Nestlé og Arla Foods deltager blandt andre ingrediensindustrien og en række af mejeriindustriens leverandører. Og ikke mindst er den akademiske verden repræsenteret med oplæg om den nyeste forskning inden for de fire kategorier.

Det fulde program kan ses her:

Mejerikongres

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|