23948sdkhjf

Hobro Rustfri Procesteknik øger indsats overfor mikrobryggerier

Firmaet har renoveret det tidligere Holmegård Bryghus, som Bie Fonden erhvervede tidligere i 2010 og nyopbygget det som Bie’s Bryghus. Nu skal der fokus på andre små bryghuse.
Det har taget Hobro Rustfri Procesteknik seks uger at renovere et bryghus og opbygge det på ny i Hobro.

Fire mand har stået for at få alt fra teknik, bryghus og tanke til at fungere på ny i Bie’s Bryghus.

En ordre til godt en halv million kroner.

Åbning var tilløbsstykke
Nu vil Peter Østergaard, direktør i Hobro Rustfri Procesteknik, gerne lave flere opgaver for mikrobryggerierne.

- Det har været en meget spændende opgave. Der er jo stor interesse for de små bryggerier, og åbningen var lidt af et tilløbsstykke, for der kom dobbelt så mange som forventet, siger Peter Østergaard.

Bie’s Bryggeri blev grundlagt i 1841 af brødrene Anthon og Frederik Bie.

De gamle bygninger tilhører i dag Mariagerfjord Kommune. De ældste af bygningerne stammer fra bryggeriets grundlæggelse i 1841 og blev fredet i 1986.

Dørene til den nye restaurant blev slået op fredag d. 4. juni, og den officielle åbning af Bie´s Bryghus forventes at ske midt i juni.

Byde sig til
Hobro Rustfri Procesteknik har samtidig stået for en opgave med installation af combitanke for Bryghuset Vendia i Hjørring, som købte overskydende udstyr fra Bie´s Bryghus.

Desuden har firmaet tidligere deltaget i flere montage opgaver i Østeuropa på større bryggerier, så bryggeribranchen er bestemt ikke et ubekendt område.

Hovedfokus vil fortsat være mejeriindustrien og levnedsmiddelindustrien, men her går det ikke så stærkt med ordrerne, som det har gjort.

- Så nu vil vi forsøge at byde os mere til overfor de små bryggerier, siger Peter Østergaard.

Udstyr til biobrændsel
Et andet nyt forretningsområde er udstyr til biobrændselsanlæg.

- Vi byder på en del biobrændselsprojekter for tiden, hvilket er et område, vi ser et ret stort potentiale i, for det er så meget oppe i tiden, siger direktør Peter Østergaard.

Han har sporet en lille fremgang i økonomien i 1. kvartal 2010 i forhold til 1. kvartal 2009.

I 2. kvartal ser det endnu lysere ud.

- Om kort tid får vi svar på nogle større opgaver, som vi har afgivet tilbud på, og det vil sige en del om resten af året, så det er spændende, siger Peter Østergaard.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078