23948sdkhjf

Cavi-art giver rekordresultat

Jens Møller Products, der står bag havtangsproduktet Cavi-art, kommer ud af 2009 med et overskud på 3 millioner kroner.
2009 har været et godt år for den lille Lemvig-baserede virksomhed Jens Møller Products.

Med et overskud på 3 millioner kroner og en bruttofortjeneste på 6,6 millioner kroner har det været det bedste år nogensinde for virksomheden, der udvikler og producerer tangcaviaren Cavi-art.

Eksport bærer frugt
- Der er mange årsager til, at vi har haft et godt år. Noget af det skyldes uden tvivl, at vi har optimeret produktionen og har haft succes med vores produktudvikling. Derudover har vi haft meget fokus på eksport i 2009 – og har det stadig – og det har båret frugt, fortæller direktør Jens Møller, der også mener, at de stigende priser på stenbiderkaviar har været i virksomhedens favør.

Cavi-art er fremstillet af havtang, som er høstet ved de skotske og franske stenkyster.

Trendy at spise havtang
Produktet bliver i dag eksporteret til 20 lande på fem kontinenter, men også danskerne har taget godt imod tangcaviaren.

- Med årene er folk kommet til at kende vores produkt, selvom det er en lille bitte niche, vi bekæftiger os med, og vi slet ikke er på størrelse med de store kendte fiskekonservesproducenter. Samtidig har sushi-bølgen gjort, at det er blevet trendy at spise havtang, og der er da også mange sundhedsmæssige fordele ved havtang, såsom ingen kolesterol, ingen fedt og mange vigtige mineraler og næringsstoffer, siger Jens Møller.

Jens Møller Products har i 2010 lanceret fire nye smagsvarianter ”wasabi”, ”ingefær”, ”chili” og ”balsamico” og flere nye produkter er på vej i 2011.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109