To unge danskere satser på kokosvand

De har selv været med til at tilpasse smagsvarianterne det danske marked

To unge københavnere, Philip Lindgaard og Anders Hviid Petersen, har ambitioner om at skubbe Red Bull og Coca-Cola af pinden på markedet for læskedrikke. Og det vil de gøre med økologisk kokosvand.

I samarbejde med den engelske virksomhed C7Brands er de gået i gang med at sælge en ny type kokosvand med navnet Coco Fuzion100, som fås med og uden brus og i fire smagsvarianter.

- Vi har selv været med til at udvikle og vælge de varianter, som vi tror vil passe godt til det danske og skandinaviske marked. Og emballagen har vi også fået tilpasset det skandinaviske marked, fortæller Philip Lindgaard til Food Supply.

Sammen med Anders Hviid Petersen fik han ideen om at lancere kokosdrik i Danmark, da de to sidste år skulle i praktik på deres bacheloruddannelse. De fik lov til at tage praktikopholdet i deres egen virksomhed, som de etablerede til formålet - en virksomhed, som importerede kokosvand via et samarbejde med C7Brands.

- Dengang var det et produkt, som kom fra USA, men det var ikke økologisk og var ikke så godt, da det var lavet af koncentrat, nævner Philip Lindgaard.

- Danskerne har ikke vænnet sig til kokossmagen endnu, men vi har nu fået udviklet produkter med en smag, der passer bedre til de danske smagsløg, supplerer Anders Hviid Petersen.

Ansat på fuld tid
C7Brands var så glade for samarbejdet med de to unge danskere, at de nu er ansat på fuld tid som henholdsvis salgschef og marketingchef i Skandinavien for Coco Fuzion100-produkterne, som bliver fremstillet i Vietnam.

Drikken er ikke tilsat sukker og indeholder ifølge Philip Lindgaard kun den energi, som findes naturligt i kokosnødden. Dog er der tilsat fem procent frugtjuice i varianterne med smag af henholdsvis lime, mango og hindbær. Den fjerde variant er med naturlig kokossmag.

Ifølge de to iværksættere er kokosvand et oplagt alternativ til både traditionelle sodavandsprodukter og energidrikke - ikke mindst fordi kokosvand indeholder helt naturligt fem elektrolytter, som i stigende grad tilsættes unaturligt i andre drikke.

- Kokosvand er langt sundere end andre læskedrikke. Desuden giver det din krop naturlig energi, og det er bevist, at det hjælper kroppen med at hydrere hurtigere og naturligt stabilisere din væskebalance. Og så gør det underværker mod tømmermænd, bemærker Anders Hviid Petersen.

De to makkere mener under alle omstændigheder, at potentialet også i Danmark er enormt. De peger på, at ifølge en rapport foretaget af analysefirmaet Technavio lå indtægterne fra globalt salg af kokosvand i 2014 på mere end ni milliarder kroner - og at det tal forventes at stige til over 28 milliarder kroner frem mod 2019.



Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nu vil Mikkeller også lave chokolade

Og desuden tøj, for at det ikke skal være løgn

Grød-kæde vil fordoble antallet af butikker

Men drømmen om udlandet er indtil videre skrinlagt

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Chipsfabrikkens ældre dame kører endnu

Anlægget står ikke foran pension. Tværtimod skal det efter 13 år snart udvides.

Han tester det, der rører ved fødevarer

Gennembrud for antibiotikafrit kød

Nyhedsbrev

1

Så er fuldkorn igen i fokus

Arla brager frem i Asien

Norsk pizzakomet vil åbne i Danmark - igen

Chokoladekæde mister troen på center

Varme bade til rodfrugter skal mindske madspild

Hakkekød trækkes tilbage

EU vil begrænse plastik i miljøet og genbruge al emballage

Blandede maderfaringer med kulturåret i Aarhus

Skuffende fødevaremarked forsøger igen: Der sker forbedringer i foråret

1

Det er snart helt slut for kæde af madbutikker

Juicekæden i offensiven: Så mange skal åbne i 2018

Ny forskning skal fremme sunde bakterier i maden

Netto donerede over 250.000 måltider til socialt udsatte

Haarslev Industries vil runde 2,2 milliarder

Den fynske virksomhed sætter gang i en omfattende transformation.

Åbyhøj-firma på sukkerfrit eksporteventyr

Modermælkserstatning i 83 lande kan være salmonellaramt

Kendte restauranter rykker ind i ny terminal 2

Ugens grin: Kommunikation på russisk

Tivoli åbner med restaurantfestival

Overskuddet faldt i Chr. Hansen trods omsætningsvækst

Erhvervsliv raser over nøl i Skatteministeriet

Risiko for forurening fra mus i bagerbrød

Jysk cateringfirma har voldsomt vokseværk

Lufthavnsrestaurant nægter at lukke trods byggerod

Bite Copenhagen får ny direktør

51 restauranter med i DinnerDays

Nyt juicekoncept klar i Fredericia

1

Rekordmange direktører får karantæne

Slikhandler anker dom om millionbøde

Vodkaflaske til otte millioner kroner stjålet i København

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Få besøg af vores mobile showroom.

Ny projektassistent ved IPW Systems

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Ejner Hessel vælger ClassicMat™ til fremtidens bilhus

Det handler om fødevaresikkerhed

Tre nye medarbejdere hos Shark & Co.

Michael har afprøvet EL:CONs rotationsordning for lærlinge – nu er han udlært elektriker

Endress+Hauser præsenterer verdens første selvkalibrerende temperaturføler

Café Sommerskos historiske lokale skifter hænder

Plejer du dit virtuelle CV nok?

Dansk Procesventilation har færdiggjort udsugning af Calcium-sulfat dampe hos Boehringer Ingelheim

Vi er stolte over at have leveret denne Erikkila Pro-Coulmn søjlesvingkran til Lesjöfors A/S

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Leverandør til eliten

Følg Xcelgo på LinkedIn

Simas Filters A/S styrker salgsorganisationen

Scandrums A/S er valgt som emballage-partner

Det ny Cateringinventar.dk er online - Se vores nye hjemmeside

Ronnie er udlært elektriker hos EL:CON - og vil gerne lære endnu mere...

Vil elpriserne stige eller falde i 2018?

På næste tirsdag: Kom til gratis foredrag med Toke Kruse

Manicus Teknik olie/vand køler TAK/T

Fødevarelovgivning 2018

KUKA's investering i Device Insight giver spidskompetencer inden for IIoT-p...

NORD DRIVESYTEMS udstiller på ANUGA Foodtec 2018

Send til en kollega

0.178