Thise Mejeri klar til stor udvidelse

Både større lager og nyt osteri er på vej

Thise Mejeri har planer om at udvide mejeriet nord for Skive med op imod 4.000 kvadratmeter i løbet af de næste tre-fire år. Det skriver Skive Folkeblad.

- Vi har brug for mere plads i Thise, for det kan ikke blive ved med at slå til længere. Vi har øget produktionen og omsætningen så meget, at der på flere områder er brug for mere plads, fortæller mejeridirektør Poul Pedersen til avisen.

Byggeriet kræver en ny lokalplan, og derfor tror direktøren ikke, at byggeriet kan nå at komme i gang i år. Men om alt går vel, bliver der i 2018 taget fat på at udvide emballagelageret og at etablere et biomassefyr.

Senere skal der efter planen bygges mere plads til administrationen, og Poul Pedersen har også en udvidelse af selve produktionen i tankerne. Han fortæller til Skive Folkeblad, at mejeriet vil inddrage det nuværende osteri til udvidelse og produktion af friskmælk- og surmælksprodukter, og at der så skal bygges et nyt osteri og et nyt lager.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Fiskefabrik skal have ny direktør

Henrik Mikkelsen er fortid hos Sæby Fiske-Industri

Danish Crown og Tulip vil under samme tag

Trump - nu også som vingummi

Indisk minister deltager i fødevaretopmøde i København

Fødevareminister kræver redegørelse om forurenede æg

Københavnsk madfestival ruller sig ud

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Dansk Supermarked i storoffensiv

To store fødevare-spillere i nyt samarbejde

Fooducer og FødevareDanmark går sammen om at give fødevarevirksomheder flere fordele

Forbrugernes hjerter banker for velfærdsgrise

Klumme: Svindel med fødevarer er kommet for at blive - og Danmark bliver også ramt

Tangproducenter slår sig sammen

Sønderjyder klar med verdens første svanemærkede burgerpapir

Kyllingeslagteri skærer ned på økologien

Ny topchef hos Arctic Group

Flere penge i kartoffelmel

Odense Street Food klar til at åbne

Arla tilbagekalder 37.800 bøtter skyr

Pænt Carlsberg-overskud trods skuffende salg i Østeuropa

Mere øko i institutioner: Forkæmperne ruster nu op til kommunalvalg i hele Danmark

Peter Larsen Kaffe satte miljø-aftryk på Smukfest

Smæk for millioner: Kraftig stigning i sliksnyd

Danske fødevarer rykker længere ud i verden

Lagkagehuset henter direktør hos biograf-gigant

Endnu en Bülow på vej som fødevareproducent

20 ton forurenede æg fra udlandet solgt i Danmark

Street food-festival rammer København

Tænk siger: Mærker på mælk forvirrer forbrugerne

Erhvervsmedie skriver: Svinenedturen kan have ramt bunden

Efter folketingsnæse: Løkke fjerner fiskeriet fra minister

Kantineseminar: Sådan laver man mad til mange

Bilka og Føtex trækker risotto tilbage

Naturli Foods tilbagekalder Økologisk Smørbar

1

Ny øldåse skal forny svenske øldåser

Æggeskandale kan føre til aflivning af millioner af høns

Coop åbner butik med snacks

Se alle Medlemmernes egne nyheder

55 udstillere venter på Dansk Rengøringsmesse 2017

Design dit eget elkabinet hos Spelsberg på hi-messen i Herning

Ekstra gevinst ved direkte salg af virksomhedens erhvervskøretøjer

Hvordan er elprisen egentlig sammensat?

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Universallim med mange anvendelser.

R&D styrker afdelingen i Aalborg

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Investering i den førerløse truck (AGV) WEASEL blev afskrevet på få måneder

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Konference: Det frie Energimarked 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

75 IT-folk søger nye kolleger

Ny Line Vac med gevind fra Exair

Sådan går du i gang med automation

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Vi giver dig svar på de 3 sikkerhedsudfordringer, der møder industrien

Lær at bruge Inventors Tube and Piping modul - deltag på kursus d. 18. & 19...

Se alle de økonomisk fordele ved central vakuum

25 speakere på plads - og mange flere på vej

Efterårets messer er allerede i gang – er du?

Send til en kollega

0.231