23948sdkhjf

Agro Business Park åbner filial i Skejby

Forskerparken Agro Business Park og den nye videnpark i Skejby, Agro Food Park, har indgået en samarbejdsaftale, der skal sikre food-iværksættere optimale betingelser.
Aftalen indebærer, at Agro Business Park opretter en afdeling i Agro Food Park og herfra skal arbejde for at skabe forretningsmuligheder og sikre kapitalgrundlag for iværksættervirksomheder inden for landbrug og fødevarer.

Innovation Manager i Agro Food Park Bjarne Langdahl Riis glæder sig over, at man med aftalen får en partner med stor erfaring i at gøre innovative ideer til virksomhed.

- Agro Business Park har gennem sin 10-årige levetid vist, at de evner at agere effektive fødselshjælpere for projekter inden for landbrug, miljø og fødevarer. De er derfor den helt ideelle partner for Agro Food Park. Med partnerskabsaftalen sikrer vi, at der er meget stærke kompetencer på plads til at hjælpe nuværende og potentielle iværksættervirksomheder i Agro Food Park, siger Bjarne Langdahl Riis.

Virksomheder skal klædes på
Lars Visbech Sørensen, direktør for Agro Business Park, ser frem til virksomheden bliver en del af det nye videnmiljø i Agro Food Park.

- Agro Food Park er et visionært initiativ, som vi tror på kan udvikle sig til et europæisk kraftcenter for landbrugs- og fødevareinnovation. Derfor er det oplagt, at vi skal være til stede og bruge vores erfaring og kompetencer i at give nye virksomheder den assistance, de har brug for i den vanskelige opstartsfase. Det handler om at klæde virksomhederne optimalt på med hensyn til faglighed, organisation, finansiering med videre, siger Lars Visbech Sørensen.

Jordbrug, fødevarer og miljø
Agro Business Park A/S er Danmarks eneste forskerpark med fokus på jordbrug, fødevarer og miljø. Virksomheden har eksisteret siden år 2000 og har hovedsæde i Foulum. På basis af forskerparkens store kontaktflade arbejder man for at skabe innovative erhvervssucceser.
Agro Business Park ejes af bred kreds af aktionærer, herunder en række banker og offentlige institutioner.

Agro Food Park er en ny videnpark for landbrug og fødevarer i Skejby. Parken understøttes af blandt andet Videncentret for Landbrug og Århus Kommune, og ambitionen er, parken i 2020 huser 3000 medarbejdere fordelt på 40-50 virksomheder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078