23948sdkhjf

Danisco øger brødets holdbarhed

Ingrediensfirmaet er snart klar med et enzym, som kan holde brød blødt og friskt i mere end ti dage efter bagetidspunktet.
Længere holdbarhed betyder mere tilfredse kunder, mindre madspild, bredere distributionsmuligheder og et forbedret brandimage.

Det mener i hvert fald Danisco, som har høje forventninger til deres nye enzym.

Enzymet arbejder med stivelsen i brødet, mens det bliver bagt. Når det ligger på hylden eller hos forbrugeren, så er strukturen på stivelsen ændret, så brødet holder sig frisk længere.

Stor nyhed
- Vi mener vores produkt, er den største nyhed indenfor feltet i lang tid. Forbrugerne behøver bare at klemme brødet en enkelt gang for at mærke forskellen, siger James Laughton, Vice President i Danisco Food Enzymes.

Enzymet bliver først og fremmest lanceret på det amerikanske marked, som udgør 70 procent af markedet for enzymer, der forlænger holdbarheden på brød.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078