23948sdkhjf

Direktørskifte i stilhed

McDonald’s har i al stilhed skiftet ud i den danske topledelse, hvor den adm. direktør er gået efter 20 år. Nu vil han gerne have et nyt job i detailbranchen.
Australieren Stephen Shillington overtog medio juli posten som adm. direktør for burgerkæden efter Kristian Scheef Madsen, som er gået efter 20 år i selskabet uden at have et andet job på hånden.

Kæden har også fra 1. september ansat en ny kommunikationsdirektør, Sara Helweg-Larsen, der er hentet fra elbilselskabet Better Place.

Ikke mystisk
- Det er ikke, fordi der er noget mystisk ved det. Men vi har besluttet, at vi lige ville vente med at melde ud, til sommeren var slut. Stephen er lige flyttet hertil fra Australien, så vi skulle lige have det praktiske på plads først, siger direktør Kim Larsen fra kommunikationsfirmaet Burson-Marsteller, som for øjeblikket varetager pressekontakten for McDonald’s, til Børsen.

Kristian Scheef Madsen selv afviser også, at hans afgang skyldes nogen form for stridigheder.

- Der er ikke antydningen af uenighed, uvenskab eller surhed fra min side. Jeg er dybt taknemmelig for de ting, jeg har fået lov til at beskæftige mig med i kompagniet. Det har været fabelagtige 20 år, men 20 år er lang tid, og jeg vil godt prøve noget andet, siger han til Børsen.

4000 ansatte i Danmark
Kristian Scheef Madsen startede som lederaspirant hos McDonald’s som 25-årig nyuddannet akademiøkonom og reserveofficer i Forsvaret. Han leder nu efter et nyt job, gerne i detailbranchen.

McDonald’s med 84 restauranter og 4000 ansatte i Danmark omsatte sidste år for godt 1,5 mia. kr. herhjemme.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063