23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
ABL Pack ApS
ABL-Food A/S og HIN Invest ApS har stiftet ABL Pack ApS med Hans Ludvig Lassen, Leif Varberg, Preben Rasmussen og Søren Hansen i ledelsen.

Bilwinco A/S
Allan Clausen (økonomidirektør i Bilwinco Holding A/S) er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem er i stedet Kresten Mogensen.

DLF – Dagligvareleverandørerne
Niels Jensen er ansat som ny direktør med tiltrædelse den 1. december. Han kommer fra en stilling som direktør for Tilbudsugen.dk.

DLG Food Grain
Verner Elmstrøm er ansat som ny udviklingsleder. Han er oprindelig uddannet bager og har de sidste 25 år arbejdet med produktudvikling af mel og brød i industri og detail.

McDonald’s Danmark
Sara Helweg-Larsen, 38 år, er ansat som ny kommunikationsdirektør med det overordnede ansvar for kommunikationen til 4.000 medarbejdere, 160.000 daglige gæster samt det omkringliggende samfund.

Sara Helweg-Larsen kommer fra et job som kommunikationsdirektør i elbils-projektet Better Place og har tidligere været ansat hos Microsoft Danmark.

Nyfrost-Hirtshals A/S
Iver Espersen (adm. direktør i Skagerak Fiskeeksport A/S), Kim Bennedsen, Niels Linde Espersen og Jens Koefoed Stadum er alle udtrådt af bestyrelsen.

De afløses af Leif Nielsen, Per Olesen og John Riis Andersen. Sidstnævnte, der er adm. direktør i Claus Sørensen A/S, er samtidig udnævnt som ny formand.

Scandlines Catering A/S
Tage Reinert er tiltrådt som ny formand. Samtidig er John Steen Mikkelsen er udtrådt af bestyrelsen, mens Henrik Bjørner Søe er indtrådt.

Silcofa A/S
Kirsten Rolver har forladt bestyrelsen til fordel for Christian Arrild Kubstrup.
Silcofa leverer bl.a. dele til transportører og pakkemaskiner i fødevareindustrien.

Smurfit Kappa Danmark & Baltikum
Michael Larsen, 30 år, er udnævnt til business development manager. Han har været ansat i virksomheden i Kolding siden 2000 – de seneste tre år som personlig assistent for adm. direktør Ole Møller Hansen

I den nye stilling får Michael Larsen ansvaret for forretningsudvikling, konceptudvikling, strategiudvikling og optimering af processer.

Tulip Food Company
John Blacksdal Møller er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Torben Søgaard Hansen.

Udbudsrådet
Jørgen Lindegaard er udnævnt som ny formand for Udbudsrådet. Han får dermed en central rolle i arbejdet for at fremme konkurrencen om offentlige opgaver og sikre bedre og mere effektive metoder til at løse opgaverne.

Videncentret for Landbrug
Veterinærdirektør i Fødevarestyrelsen, Jan Mousing, 53 år, er ansat som ny adm. direktør for Videncentret for Landbrug. Han tiltræder den 1. februar 2011 som afløser for Frank Bennetzen.

WUWM’s (World Union of Wholesale Markets)
Grønttorvets direktør, Torben Flinch er blevet valgt som ny formand. Han har været en del af bestyrelsen siden 2004; heraf de seneste to år som næstformand.

WUWM er grossist- og detailtorvenes brancheorganisation.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078