23948sdkhjf

Netto er mest populær

Discountkæden har skubbet Føtex af førstepladsen og er nu den dagligvarekæde, der har det bedste image. Irma har den største fremgang.
En måling foretaget af YouGov Zapera for Berlingske Business viser, at Netto-kæden det seneste halve år har verfet den tidligere etter, supermarkedskæden Føtex, af førstepladsen.

Netto går dog tilbage på point, men da Føtex falder endnu kraftigere, kan discountkæden alligevel sætte sig på imagetronen, skriver Business.

Stor afstand til andre
Lars Gylling, der er direktør for You¬Gov Zapera, som står bag målingen, understreger, at der er rigtig langt ned til nærmeste konkurrent.

- Netto er den discountkæde, som ligger bedst, når vi beder folk vurdere kvalitet, og de er i en klasse for sig selv, når det gælder det parameter, vi kalder value for money, og vi ser, at Netto har distanceret sig klart fra hovedkonkurrenten Fakta for ikke at tale om de andre discountbutikker, siger han til Business.

Irma-kæden kan glæde sig over at være nummer tre på imagelisten og samtidig have den største fremgang over det seneste halve år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093