23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til fødevareindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
3-STJERNET A/S
Carl Michael Forsmark, Sverige, er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som formand for bestyrelsen er Juha Tapio Gröhn, Finland.

Brødrene Hartmann A/S
Peter-Ulrik Plesner, advokat (H), partner i Plesner, er fratrådt som næstformand men forbliver i bestyrelsen. Fratrådt som formand og tiltrådt som næstformand for bestyrelsen er Walther Vishof Paulsen, direktør. Indtrådt som formand for bestyrelsen er Agnete Raaschou-Nielsen, adm. direktør i Aalborg Portland A/S.

Copenhagen Food Consulting ApS
Torben Klitbo, Jørgen Ipsen Lange og Christian Lytje er alle indtrådt i bestyrelsen for Copenhagen Food Consulting ApS.

KMC
Den 1. oktober 2010 tiltræder Nicolai Hansen stillingen som administrerende direktør for Kartoffelmelcentralen i Brande.

Lantmännen Danpo A/S
Per Ivar Torsten Strömberg og Clas Roger Eriksson, Sverige, er begge udtrådt af bestyrelsen. Johan Karlströmer, Sverige, er indtrådt som formand for bestyrelsen. Peter Elkjær-Larsen, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen.

McDonald’s
Stephen Shillington har overtaget posten som administrerende direktør for McDonald’s Danmark.

SuperGros a/s
Per Christiansen er tiltrådt som næstformand for bestyrelsen. Anders Gregers Pedersen er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som medlem af bestyrelsen er Jens Henriksen.

SuperGros a/s er grossist til dagligvaremarkedet samt kiosk- og conveniencemarkedet og er et selskab i Dagrofa koncernen.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094