23948sdkhjf

Rynkeby kåret til Fyns sundeste arbejdsplads

Nu har Rynkeby Foods fået anerkendelse for det sundhedsarbejde, de udfører internt i virksomheden.
Fyens Stiftstidende har sammen med Sund på job og Udviklingsforum netop udpeget Fyns sundeste virksomhed – og valget faldet på Rynkeby i Ringe.

I begrundelsen for, at det lige blev Rynkeby, der løb med titlen, kaldte dommerne Rynkebys sundhedsplan for ”det mest ambitiøse, mest gennemarbejdede projekt” blandt alle kandidaterne i konkurrencen.

Målrettet indsats
Hos Rynkeby er man stolt af kåringen, og adm. direktør Jørgen Dirksen siger:

- Vi er stolte af, at der bliver lagt mærke til den målrettede indsats, vi gør for at skabe sundhedsfremmende aktiviteter både i og uden for arbejdstiden. Vores mest synlige projekt er naturligvis Team Rynkeby, men det er bestemt ikke vores eneste sundhedsprojekt.

Individuel sundhedsrådgivning
Blandt Rynkebys andre sundhedsfremmende projekter kan blandt andet nævnes individuel sundhedsrådgivning til alle medarbejdere, rygestopkurser, løbekurser og træning i eget motionscenter.

- Vi ser gerne, at alle vores 240 medarbejdere tager imod vores tilbud om motion, men de bliver ikke presset til det. Det må også gerne være sjovt, siger adm. direktør Jørgen Dirksen.
Med kåringen til Fyns sundeste arbejdsplads fulgte en check på 20.000 kroner, som skal gå til en sundhedsdag på medarbejdernes præmisser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094