Topkok rykker ind på nyt luksushotel

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Michelin-folk får en ny chance for at give Foldager stjerner

Når luksushotellet Nobis Hotel Copenhagen åbner i september, bliver det med en restaurant i topklassen, anført af Jeppe Foldager, som i 2013 vandt sølv ved Bocuse d'Or, det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

Det skriver Børsen, som fastslår, at Jeppe Foldagers status som verdens næstbedste kok burde have sendt ham yderligere til tops på den hjemlige restauranthimmel. Han arbejdede på den nu lukkede restaurant Alberto K i København, som blev forbigået af stjerne-uddelerne fra Michelin-guiden.

Men nu får guiden altrså chancen igen, når Jeppe Foldager slår dørene op for restaurant Niels på adressen Niels Brocks Gade 1 i København, skriver avisen.

- Vi kommer til at køre med et a la carte-udvalg af den madstil, jeg har udviklet gennem de seneste 10 år, men det bliver primært med nordiske råvarer, da jeg er blevet overbevist om, at man ikke kommer til Danmark for at fylde sig med Bresse-kyllinger og franske oste. Det kan man jo gøre alle steder, så jeg sætter hårdt ind for at finde de bedste produkter, som passer til min stil, siger Jeppe Foldager til Børsen.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Usædvanlig læskedrik klar i Nexø

Glyngøre Shellfish frygter for livet

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Arla-bøvl rammer nu kølediskene

Bagerprodukter går som varmt brød

Vilsund satser på kvalitet og bæredygtighed

Ny teknologi skal sikre, at Vilsund Blue fortsat kan være med i toppen af markedet for muslinger på verdensplan

Eksperter lærer fra sig om emballage

Carlsberg-direktør ny formand hos DI Fødevarer

Søren Brinck erstatter Rynkebys Jørgen Dirksen

Økologiske muslinger på line

- Der er plads til masser af nye produkter

Fødevarefolk blev klogere på fremtidens marked, hvor spild- og specialprodukter bliver stort

- Vi ser et kæmpepotentiale i fødevarebranchen

Flensted bygger til for 25 millioner

Udvidelse skal give plads til helt nye produkter

Hospitalsscanning kan nu rykke ud i fødevarebranchen

Mejerieksporten buldrer derudad

Ny rekord i årets første seks måneder

Nordjyske kokke sejrede i København

International Food Contest sætter smag i højsædet

Fødevareklyngen klar med ny forskningsstrategi

Bornholmsk mad overtager et fly

Konservesfabrik klar til at score kassen

Dina har overtaget et kæmpestort køkken

2

Kendt chefkok er stoppet på berømt hotel

To firmaer laver ny fælles-chokolade

- Digitalisering er fødevareklyngens guldæg

Dansk Cater omrokerer

Coop klar med måltidskasser

Ordre ud af det blå

Eksport fylder for lidt blandt iværksættere

Rotte lukker Aalborg Street Food

Møl-bøvl driller brødproducent

Billund Aquakultur slår igennem i USA

Hemmelige tal: Coop taber millioner på dagligvarekæder

Spiritus-importør sætter milliard-rekord

Lidl ændrer emballage efter forbrugerstorm

Uge 36: Ind og ud af branchens bestyrelser og direktioner

Burgeren fejrer 40 års jubilæum i Danmark

Cocio med global appel

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Har du udfordringer med emballage til e-handel?

HI 2017

Rejsegilde på seks nye haller i Lindø Industripark

NY VIDEO: Fordelene ved ManSafe SRL faldblokke på ét minut

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Pilz har ansat Søren Jauernik som maskinsikkerhedskonsulent

Oplev en verdensnyhed!

Nyeste pip fra 3D-print ekspert

Så kan bakterier, vira og svampesporer godt pakke sammen

Lenze udvikler løsninger til næste generation af lagerhåndteringssystemer

Mød RMIG på hi17

LEO LOCATIVE er effektiv og enkel varetransport!

Ara-El præsenterer Lovatos knap- og switchserie

Invitation til HI - Messe

NYHED! 70 - 80L ”RECYCLING AFFALDSSPANDE” - Sensorstyret - Udført i kraftig rustfrit stål.

Den nye Pro One blæsepistol reducerer støjniveauet med op til 69%

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Har du styr på EMC i din tavle.

Skab din næste forretningsídé i fællesskab

Oplev automatiseret 3D scanning på hi17

Hewikut A/S Microcement

Tysk bryggeri skaber idelle & hygiejniske forhold med affugtning

CO2 neutralt website

Sanistål satser på markedet for blankt stål

International Food Contest sætter smag i højsædet på hi-messen

Send til en kollega

0.241