23948sdkhjf

Formandsskifte i Dansk Fødevare Forum

Ny formand er Dansk Fødevare Forums næstformand René Damkjer, direktør i AgroTech, Institut for Jordbrugs- og Fødevareinnovation. Han afløser Charles Kastberg Christensen.
Efter mange år på formandsposten for Dansk Fødevare Forum, har Charles Kastberg Christensen besluttet at træde tilbage for at hellige sig sine hastigt voksende virksomheder DayCatch Og Daycatch Greenland.

Charles fortsætter i bestyrelsen som almindeligt bestyrelsesmedlem.

Bestyrelsen udtrykker i forbindelse med skiftet en stor tak til Charles for hans altid utrættelige indsats for Dansk Fødevare Forum, og for at have ydet en meget stor indsats i udviklingen af organisationen.

Sekretariatet flytter
Ny formand er Dansk Fødevare Forums næstformand René Damkjer, direktør i AgroTech, Institut for Jordbrugs- og Fødevareinnovation.

Som det er sædvane i Dansk Fødevare Forum betyder et formandsskifte flytning af sekretariatet, der fremadrettet varetages af AgroTech. Formandsskiftet har virkning fra 1. oktober.

Forum for inspiration, viden og debat
Dansk Fødevare Forum er en privat og upolitisk non-profit organisation, som retter sig mod små og store virksomheder og offentlige institutioner i den danske fødevaresektor.

Organisationens formål er, at virke som forum for inspiration, viden og debat, der kan medvirke til at styrke hele den danske fødevaresektor, nu og i fremtiden.

Organisationen har godt 100 medlemmer. Læs mere på Dansk Fødevare Forum www.danishfoodforum.com
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109