23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Konservesfabrik afsløret i dårlig hygiejne

Kontrollanter rynkede bryn på grund af plastkasser og temperaturer

Konservesfabrikken Bornholms i Nexø skal ændre sine produktionsprocedurer, efter at virksomheden er blevet afsløret i for høje temperaturer og dårlig hygiejne. Det skriver netavisen bornholm.nu.

Under et besøg af Fødevarestyrelsens kontrollanter blev det ifølge kontrolrapporten afsløret, at virksomheden ikke overholder procedurerne for styring af temperatur i torskerogn under optøning.

Optøningsprocessen skal holdes på en temperatur på højst to grader. Men Fødevarekontrollen målte i udpakningsrum for optøet rogn temperaturer på 12-13 grader, skriver netavisen.

Kontrollanterne måtte også indskærpe, at materialer, der kommer i kontakt med fødevarer, skal holdes ordentligt rene. Ifølge kontrolrapporten blev der således konstateret produktrester på et større antal rengjorte plastkasser, som er beregnet til opbevaring af rogn under optøning

Virksomheden meddelte på stedet, at den vil ændre sine procedurer for optøning og rengøring.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.126|instance-web02