23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kraft Foods åbner udviklingscenter for tyggegummi og slik

Fødevarekoncernen har netop åbnet European Kraft Foods Gum and Candy Research & Development (R&D) Center i Schweiz. Centeret til 78 mio. kroner vil udvikle nye typer slik og tyggegummi.

Verdens befolkning køber nu tyggegummi for godt 124 mia. kroner årligt og det globale marked for tyggegummi er vokset med næsten en fjerdedel siden 2005.

Der er derfor tale om en værdifuld produktkategori, og det er ikke forbigået Kraft Foods' opmærksomhed.

Storartet vækstmulighed

Selskabet har netop færdigbygget og åbnet deres store R&D Center kaldet European Kraft Foods Gum and Candy Research & Development (R&D) Center i Eysins i Schweiz.

Dette center til 78 mio. kroner rummer den nyeste teknologi, og vil fokusere på innovation og udvikling af nye produkter til brands som TRIDENT, Halls, Bassetts, Carambar, The Natural Confectionary Co. , Trebor og V6.

- I løbet af de seneste år har tyggegummi oplevet en stigende popularitet i Europa. Hos Kraft Foods ser vi det som en storartet vækstmulighed både for vores europæiske forretning og på globalt plan, siger Chuck Davis, som er Vice President of Research, Development and Quality hos Kraft Foods Europe.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078