23948sdkhjf

Ny chef for Gevalia og Stimorol i Danmark

Svensker skal føre Mondelēz International videre som en af de førende virksomheder på det danske marked inden for blandt andet kaffe, kiks, chokolade, tyggegummi og ost.
Svenske Sara Nordsten Ahnve tiltræder stillingen som ny Managing Director for Mondelēz International i Danmark den 1. juni 2013. Koncernen er især kendt for sine brands Marabou, Philadelphia, Gevalia og Stimorol.

Sara Nordsten Ahnve begyndte sin karriere hos Mondelēz International i 1999, og kommer senest fra en stilling som nordisk chef for logistik og kundeservice. Hun ser nu frem til nye udfordringer:

- Det er med stor ydmyghed og glæde, at jeg påtager mig stillingen som Managing Director for Mondelēz International i Danmark, der forvalter nogle af Danmarks og verdens mest kendte og elskede mærkevarer, siger Sara Nordsten Ahnve.

Sara Nordsten Ahnve har en baggrund som industriel ingeniør og management. Hun tiltræder stillingen den 1. juni 2013. Hun afløser Anders Kjekstad, som i stedet tiltræder en nordisk stilling hos Mondelēz International. Kjekstad fortsætter i den nordiske koncernledelse.

Om Mondelēz International
Mondelēz International, Inc. er global markedsleder inden for chokolade, kiks, sukkerkonfekture, kaffe og pulverdrik. Mondelēz International har en årlig omsætning på cirka 35 milliarder USD og er tilstede i 165 lande.

I Norden er Mondelez førende inden for chokolade, kaffe, kiks, friskost og chokoladedrik og produktporteføljen spænder over mærkevarer som Marabou, Daim, Gevalia, Tassimo, Stimorol, V6, Philadelphia, TUC, Oreo og Halls.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094