23948sdkhjf

Food Festival kræser igen for branchen

To timer afsat til at networke, før de andre gæster vælter ind
Når årets Food Festval i Aarhus bliver afviklet de første dage i september, bliver det igen med en såkaldt Branchefredag for fødevarebranchen.

Food Festival forventer, at 1.500 personer fra fødevare- og gastroturismebranchen kommer til Branchefredag 1. september for at networke og indgå aftaler, inden det for alvor går løs. De får således lige som sidste år ekstraordinært adgang til festivalpladsen, to timer før festivalen åbner for folket.

- Branchefredag er for indkøberen, der gerne vil finde nye og spændende produkter til hylderne, for procesteknologen, der søger inspiration til udvikling af et nyt produkt, for skribenten, der gerne vil komme med anbefalinger til sæsonprodukter, og for alle andre fagligheder inden for fødevare- og gastroturisme-branchen, konstaterer direktør for Food Aarhus Anna Lund.

- De uformelle festivalrammer gør, at man kan gå efter lige præcis de behov, man selv har. Hele branchen er der. Så det er kun op til vores branchegæster at udnytte hele platformen. Der er i hvert fald rig mulighed for at komme hjem med masser af flueben på opgaveblokken, tilføjer hun.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078