23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kokkelandsholdet forkæler gastronomiforskere

Alle sejl er sat til ved gallamiddag torsdag aften

Nogle af verdens førende gastronomiforskere er torsdag og fredag samlet til en konference hos Aalborg Universitets afdeling i København - og de skal naturligvis beværtes efter alle kunstens regler.

Universitetet har derfor bedt Kokkelandsholdet om at komme og sørge for bespisningen torsdag, så fremlæggelsen af de nyeste forskningsresultater kan blive ledsaget af gastronomi på højt plan.

Ved en gallamiddag torsdag aften skal de gastronomiske eksperter have saltet helleflynder i hasselnøddefars, serveret med røget muslingecreme, ærter, citronverbena og solbær.

Dertil en hovedret bestående af lammekotelet serveret med små salater, grønne asparges og kartoffel med ristede brisler og havgus- blanquette.

Og som dessert: Creme fraiche-parfait serveret med tørrede bær med myntestøv. Hertil jordbær med hybenrose og karamelliseret, smeltet chokoladeganache, blomsterpuré og lun financier med creme., oplyser universitetet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.063|instance-web01