23948sdkhjf

Utilfredse kunder: Street food er for dyrt

Priserne på Aalborgs nye marked er tilsyneladende for høje for nordjyderne
Til landsstævnet i sidste uge måtte man melde udsolgt, og de seneste flotte sommeraftner har det været sort af mennesker på Aalborgs nye madmekka, Aalborg Street Food - The Lighthouse.

Og generelt er der ros til maden fra de mange forskellige typer madboder samlet under et tag, men alligevel er der et hår i andeburgeren.

- Maden fejler ingenting - prisen holder bare ikke!

Sådan skriver Jesper Pedersen på Aalborg Street Food’s facebookside, og han er langt fra den eneste.

- Hyggeligt sted med en fed stemning, men (det er, red.) alt for dyrt! 90 kroner for en burger med meget lidt and i, og 50 kroner oven i for en bakke pommes frites. Synes meget kunne vindes ved at skrue priserne lidt ned, skriver Christina Andersen ligeledes på facebooksiden.

Dermed ligger prisen for en andeburger med fritter sig op af café-niveau med sine 140 kroner uden drikkevarer, og det rammer tydeligvis forbi skiven for de nordjyder, der har anmeldt stedet på Facebook.

Ved åbningen af Aalborg Street Food blev direktør i Aalborg Street Food Morten Pedersen interviewet af 24NORDJYSKE, og her blev han spurgt til netop priserne.

- Som jeg hører det, vil man heroppe gerne have et solidt måltid mad til 50 kroner, så alle køkkener har en ret til 50 kroner, sagde han til tv-kanalen og fortsatte:

- Men om det er stort nok til aalborgenserne, det må vi så se.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078