23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Øl-brygger i samarbejde med kendiskok efter konkurs

Manden bag Coisbo Beer er tilbage med et nyt øl-koncept.

Anders Coisbo iværksætter bag brandet Coisbo Beer er tilbage efter knap et år i mørket. I september 2016 måtte han dreje nøglen op på sit livsværk på grund af dårlig økonomi i mikrobryggeriet. Det skriver TV2 Fyn. 

Coisbos nye koncept hedder The Man Behild og er skabt i samarbejde med kendiskokken Thomas Herman. Sammen har de lavet en økologisk øl med kamilleblomst og citrogræs brygget i Ørbæk Bryggeris haller. 

- Thomas Herman og jeg har ofte snakket om at brygge en øl sammen. Vi går begge to enormt meget op i den gode smag, så det var en sjov proces at gå rundt i hans køkken og lege med forskellige smage. Vi har eksperimenteret og fintunet smagen, og resultatet er blevet en undergæret pilsner med et meget rent smagsbillede – en læskende øl til alle, der kan lide en pilsner, siger Anders Coisbo til TV2 Fyn. 

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093|instance-web02