Oles øko-pizza rykker fra land til by

Ole Christian Olesen udvider sit succeskoncept

Efter at have fået kæmpestor succes med at sælge hjemmelavede, økologiske pizzaer fra sin gård, fra supermarkeder og fra et stade på musikfestivalen Northside er indehaveren af Oles Gård i Hammel ved Aarhus klar til at tage et nyt skridt:

Ole Christian Olesen har i Studsgade i Aarhus fundet egnede lokaler, og i løbet af efteråret åbner han "Oles Gård - en butik og et spiseri", skriver Århus Stiftstidende.

- Jeg har ikke helt styr på endnu, hvad det præcist indebærer, men i hvert fald pizzaer, for ovnen er allerede bygget. Men det kan også være salg af andre produkter fra gården som kød eller kål, men det bliver hele tiden med pizzaen i centrum, fortæller Ole Christian Olesen til avisen.

Hsn lader også forstå, at hvis det kommer til at gå godt i den nye butik, vil han gerne åbne flere af slagsen både i Aarhus og i andre byer.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Efter brand hos Danish Crown: Slagter hurtigt igen

Harboe afviste private label-kunder

Hanegal brugte forkert emballage

Stauning Whisky nægter at sælge alt til USA

- Vegansk kød vildleder forbrugerne

FødevareDanmark kritiserer, at nyhed fra Naturli' Foods omtales som kød

Hvordan bliver en standard til?

Nyhedsbrev

Skiold baner vejen for vestjysk whisky

Eksporten af danske fødevarer sætter rekord

Øget omsætning, men underskud i Nemlig.com

Online-supermarkedet har stadig sit første overskud til gode

Erhvervspakken åbner nye huller i skattelovgivningen

1

Danmark kan ikke få bugt med sygdomsbakterie i kylling

Arla slutter produktionen på historisk mejeri

Skare Food for alvor tilbage på sporet

Nyt destilleri skal allerede udvide

Naturli' Foods klar med "verdenssensation"

Vegansk hakkekød vækker begejstring

Erfaren madproducent får et ekstra køkken

Ejeren af Kirstens Køkken udvider med en ny forpagtning

Hvad er en standard?

Gourmetrestaurant flytter til ny bydel

1

Masser af fødevarelove er på vej væk

Kaloriemærkede menukort får os til at vælge sundere mad

1

Sygehuskøkkener ser vidt forskelligt på økologi

Her er de: Deltagerne i Årets Kok og Årets Tjener

Julekrise hos Toms: Flere produkter trækkes tilbage

Specialordre til LP Kolding

Royal Unibrew laver eget mikrobryggeri

Mænd er mest villige til at spise græshopper og larver

Carlsberg åbner nyt lille bryggeri

Ingen gider at købe tidligere slagteri

Norden bliver samlet på Grüne Woche i Berlin

Svaneke Bryghus bliver 100 procent økologisk

Bassist i verdenskendt band åbner ny restaurant i København

Bliv klogere på harske fødevarer

Madvognen ruller sig ud på nyt marked

Slut med buræg i Irmas egne varer

Chr. Hansen skal have ny topchef

Også Vejle kommer på street food-kortet

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Softwarestyrede Connected Services fremmer digital omstilling

Gravlund Industrigummi udvider i Teknisk Salg

Termokasse med plastindsats er robust og rengøringsvenlig

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Globalt økonomisk momentum

CENTA Transmissioner ønsker alle en glædelig jul og uddeler juledonationer

Slip for uønskede bakterier med CleanBox

Verder Pumper holder Juleferie i uge 52

Fokuser på din kerneforretning - Outsource din elektroniske samhandel

Brandsikre skabe fra DENIOS

Pescatech sælger patenter

Mærknings- og etiketteringsløsninger til hele fødevareindustrien

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Verdens bedste kædeopkorter til dit kædesæt fra Gunnebo

Kompensatorer fra WILLBRANDT Gummiteknik

Stort spring ind i fremtiden

Kemisk hærdet glas - Mirit Glas

Rustfri Gear og motorer

Ny tydeligere mærkning af Bredels pumpeslanger

Nidec på Ajour 2017 - Vi siger tak for sidst!

Hold beskidt vand "rent" med UV og cirkulation

Donationer forhindrer spild og gør en forskel, der kan mærkes i juletiden

Synflex A/S styrker salget

Fleksibilitet er nøglen til rekrutteringssucces!

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Send til en kollega

0.239