23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Kantineseminar: Sådan laver man mad til mange

Køkkenfolk kan få inspiration og networke hos Cookery i Odense

Kantinefolk fra hele landet kan både blive klogere og udvide netværket, når der onsdag 4. oktober er inspirationsseminar i Cookery i Odense.

Heldagsseminaret med titlen "Mad til mange" har deltagelse af cateringlandsholdet og dets sponsorer. Fødevarestyrelsen er medarrangør og vil undervejs via et fagligt indlæg promovere sit nye Måltidsmærke, som "gør det nemt at tilbyde sund og lækker mad i din kantine".

Et oplæg med titlen "Bæredygtig kantine - et krav der forpligter" bliver leveret af specialkonsulent Mette Toftegaard Rasmussen fra Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Cateringlandsholdets sponsorer holder i løbet af dagen en række workshops og giver deltagerne konkrete tips og ny inspiration til de mange muligheder der er, når man laver mad til mange.

Der er fuld forplejning undervejs, og deltagerne kommer med i køkkenet og helt tæt på cateringlandsholdet, når det tilbereder dagens

menu.

Tilmelding til arrangementet, der koster 150 kroner, kan ske på

www.cookery.nemtilmeld.dk

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.125|instance-web03