23948sdkhjf

Studerende fra hele verden kommer til Aarhus

De skal blandt andet se på insekt-business og bæredygtige mejerier
"Det bæredygtige mejeris fremtid" og "insekter som en seriøs forretning" er blandt overskrifterne på en stribe fødevareudfordringer, som studerende fra 17 lande i fællesskab skal løse i Aarhus.

De studerende får chancen i forbindelse med en case-konkurrence, der bliver afviklet som en del af arrangementet InnovateFood.dk. Det bliver holdt i dagene 31. august-1. september, men de studerendes konkurrence begynder allerede 29. august og slutter 1. september.

Ifølge arrangørerne er det strømmet ind med kvalificerede ansøgninger fra internationale studerende. Blandt de 17 lande, der bliver repræsenteret, er Indien, Brasilien, New Zealand, Indonesien og Tyskland.

På InnovateFood.dk er åben innovation i fokus, og det skal skabe grundlaget for de bedste løsninger på de seks virksomhedsudfordringer i case-konkurrencen:

- Kernen i det hele er åben innovation. Og det, at de studerende har meget forskellige internationale og faglige baggrunde vil give teamet en bred indsigt og skabe det bedste grundlag for kunne udvikle innovative løsninger, siger projektchef Nikolai Milman fra InnovateFood.dk.

De seks teams af studerende og deres forskellige kompetencer er håndplukket til den specifikke virksomhedsudfordring:

- Vi har sammensat de seks teams i samarbejde med virksomhederne for at opnå de bedste løsninger. Vi har analyseret case-beskrivelserne og på baggrund heraf i samarbejde med virksomhederne udvalgt de studerende, som har en egnet uddannelse baggrund, interesse og erfaring inden for feltet, siger Mads Kinch Clemmensen, direktør hos Foodjob Nordic, der står for rekrutteringen af de studerende til de seks virksomhedsudfordringer.

Danish Food Cluster er vært for begivenheden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094