23948sdkhjf

Sådan scorede fynsk cateringfirma Facebook

Direktør fortæller, at det var en god idé at invitere kunden hjem
Den fynske cateringvirksomhed Kai Thor, som har fået opgaven med at levere enorme mængder mad til håndværkerne på Facebooks årelange byggeri af et datacenter i Odense, kom ikke sovende til opgaven.

Målrettet arbejde, masser af møder, gode referencer og flittige medarbejdere er blot nogle af de faktorer, der var med til at sikre den kæmpestore ordre fra det internationale entreprenørfirma Mace. Det skriver fyens.dk, der har spurgt Kai Thors direktør, Mark Blæsbjerg, om, hvad der skulle til for at få lov til at forsyne byggepladsen med forplejning.

Direktøren nævner blandt andet, at Kai Thors erfaring med at stå for kantinedriften, da Ikea byggede i Aalborg og Odense, utvivlsomt har vist Mace, at Kai Thor ved, hvad det drejer sig om.

Og så er det også en god idé at invitere kunden hjem:

- Vi havde Maces folk på besøg i vores køkken, hvor de selv kunne se, hvordan alting foregår. De fulgte grøntsagerne, fra de kom ind i huset, til kokkene havde snittet dem, de så hvordan vi lavede fond helt fra bunden, og de fik set vores vaskemaskine, der nærmest er en stor robot. De kunne selv bedømme vores flow og samarbejdet. Det har haft meget stor betydning, konstaterer Mark Blæsbjerg på fyens.dk.

Kai Thor er netop gået i gang med at stå for forplejningen på Facebook-byggeriet. I begyndelsen skal omkring 600 håndværkere have alt fra kaffe og varm-selv-retter til hele måltider og mødeservicering. Hen over efteråret vil der komme flere og flere håndværkere på pladsen, og når der er flest, vil der være omkring 1.800.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078