23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Tangproducenter slår sig sammen

Indehaveren af Dietz Seaweed bliver medejer af Dansk Tang

Efter at have været pionér på det danske tang-marked, da hun i 2013 slog igennem med sin virksomhed Dietz Seaweed, er Værløse-kokken Anita Dietz Lykkegaard nu klar til en ny fase i sit iværksætterliv: Dietz Seawood fusionerer 1. september med Dansk Tang, der på blot et år har etableret sig på markedet.

Det skriver Sjællandske Medier.

Anita Dietz Lykkegaard bliver medejer af Dansk Tang i Odsherred, hvor hun skal medvirke i udviklingen af nye produkter.

- Der har, siden jeg mødte Dansk Tang første gang, være en god kemi, og efter at have gået og barslet lidt med ideen om at satse mere på den sunde kost i madlavningen, forslog jeg det til Dansk Tang - og de var ikke sene til at arbejde videre med ideen, siger Anita Dietz Lykkegaard til Sjællandske Medier.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.062