23948sdkhjf

FoodPharmaTech: Danapak Flexibles A/S vil præsentere nye innovative emballageløsninger

Som landets førende leverandør af fleksibel emballage indenfor mejeribruget har Danapak Flexibles A/S en helt naturlig tilstedeværelse på FoodPharmaTech messen og Landsmejeriudstillingen.
Danapak Flexibles A/S vil præsentere en række nye innovative emballageløsninger indenfor fleksibel emballage til blandt andet mejeri, øvrige fødevarer og pharma.

Eksempelvis:

● Svejsbare oblater, som er et nyt produktområde, som gør produktpaletten til mejeriindustrien komplet.

● Tibon®, en ny lynhurtig, energibesparende stegefolie, der gør det muligt at stege og bage hurtigere end traditionelt, og som samtidig styrker madens aroma.

● DanaPeel er en serie af overbaner med unikke peel og barriere egenskaber, som svejser mod en mono APET underbane. Der forventes at være særlig interesse for denne løsning, og den synliggøres i form af en medbragt pakkemaskine, hvor demonstrationer kan udføres. Udover muligheden for besparelsen på underbanen har Danapak Flexibles A/S arbejdet på et system, der muliggør yderligere besparelser i form af genanvendelse af side-trim fra underbanen.

●DanaExtra er en serie specielt udviklet til den pharmaceutiske industri, hvor der stilles særlige godkendelseskrav fra bl.a. de amerikanske myndigheder FDA.

På standen vil der være mulighed for at drøfte den seneste udvikling indenfor fleksibel emballage med personale fra både salgs- og udviklingsafdelingerne.

Danapak Flexibles A/S findes på stand M9652.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078