23948sdkhjf

FoodPharmaTech: Marel - we know how!

Ved dette års Foodpharmatech i Messecenter Herning deltager Marel med et udsnit af det store produktprogram af standardmaskiner og løsninger.
Marel udvikler løbende nye teknologier for at hjælpe fødevareproducenter med at møde deres kunders konstant voksende krav. Vi har gennem mange års erfaring et know-how, som følger med vores komplette produktprogram og integrerede løsninger til at støtte fødevareindustrien.

Ved dette års Foodpharmatech i Messecenter Herning (2. – 4. november) deltager Marel med et udsnit af det store produktprogram af standardmaskiner og løsninger.

Kom og test vores know-how på stand 9260 i hal L.

På standen kan blandt ses:

Den nye PolySlicer 1000 er en kompakt og alsidig slicingmaskine, hvis fleksibilitet gør det muligt at slice et bredt udvalg af forarbejdede produkter, som eksempelvis kød og bacon. PolySlicerens design sikrer nem vedligeholdelse og et højt stabilitetsniveau.

I-Cut 10 PortionCutteren er en kompakt portioneringsmaskine udviklet til at optimere produktionen af fast vægt portioner. PortionCutteren skærer meget hurtigt og meget præcist til fast vægt og/eller længde, hvilket er med til at øge profitten ved at forbedre udbyttet og reducere spild.

Checkvejeren M-Check RF8 er Marels nyeste medlem af checkvejerserien og specielt designet til at kunne håndtere både våde og tørre produkter. M-Check RF8 sikrer 100 procent vægtkontrol for at forhindre under- og/eller overvægt pakker.

9000 serien af Skinnere fjerner skind fra svinekød. Den enkeltstående maskine er brugervenlig med nem adgang til alle funktioner og gode rengøringsmuligheder.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079