23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Københavnsk madfestival ruller sig ud

Masser af topkokke er med på omfattende program

I dag og de kommende ni dage ruller Copenhagen Cooking & Food Festival sig ud i København, hvor hundredvis af events vil fokusere på mad og madoplevelser.

En lang række internationale topkokke har meldt deres ankomst, og de kan opleves i aktion ved alt lige fra eksklusive pop-up-middage til hotdog-konkurrencen Top Charity, som arrangørerne kalder det uofficielle VM i hotdog. Konkurrencen foregår på mandag på Israels Plads.

Nogle af de kendte, udenlandske kokke dukker op for at kaste glans over københavnske restauranter - eksempelvis kan køkkenchef og medejer Rasmus Kofoed på Geranium på søndag præsentere to kvindelige kokke, der tilsammen har fem Michelin-stjerner: Anne-Sophie Pic kommer med tre stjerner fra franske Maison Pic, og Domique Crenn har opnået to stjerner hos Atelier Crenn i San Francisco.

Sammen vil de på Geranium skabe en "once in a lifetime-menu" med afsæt i de idéer, de hver især arbejder med på deres Michelin-restauranter.

Copenhagen Cooking & Food Festivals program indeholder også blandt meget andet en stribe arrangementer i Torvehallerne, hvor der eksempelvis er pølseudstilling, pizzaskole og krebsegilde.

Et af festivalens hovedpunkter bliver det internationale fødevaretopmøde ”World Food Summit - Better Food for More People”, der bliver holdt 24.-25. august med fødevareminister Esben Lunde Larsen som vært. Topmødet fokuserer på de udfordringer, der er på den globale fødevaredagsorden.

De samme to dage er der premiere på Bite Copenhagen - Danmarks nye, internationale fødevareudstilling, der foregår i Forum.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.113|instance-web01