23948sdkhjf

Rynkeby klar med ny direktør

Peter Frank Andersen fik kun halvandet år hos Atria Danmark
Juicegiganten Rynkeby på Fyn har udpeget afløseren for topchef Jørgen Dirksen, som i marts meddelte sin beslutning om at stoppe efter 17 år på direktørposten.

Afløseren bliver Peter Frank Andersen, der kommer fra stillingen som administrerende direktør for Atria Danmark i Horsens, hvor han har haft ansvaret for de kendte pålægsbrands 3-Stjernet og Aalbæk specialiteter. Det fortæller TV2 Fyn.

Peter Frank Andersen tiltræder 1. december og skifter til den tid pålæg ud med juice efter blot halvandet hos Atria Danmark. Der før var han i ni år hos Kims, det nuværende Orkla Confectionery & Snacks Danmark - først i fem år år som marketingdirektør og derefter i fire år salgsdirektør. Han har også tidligere haft forskellige stillinger i Lego-koncernen og hos Merrild kaffe.

Jørgen Dirksen fortsætter som Rynkeby-topchef indtil 1. december.

Rynkeby Foods blev i foråret 2016 købt af den tyske Eckes-Granini Group, og den handel har tilsyneladende haft betydning for Jørgen Dirksens beslutning:

- Med opkøbet er produktionen i Ringe blevet styrket, og strategien er på plads. Rynkeby Foods A/S har aldrig været stærkere, og dermed føler Jørgen Dirksen, at tiden er den rette til, at en ny CEO kan føre Rynkeby videre, konstaterede virksomheden i forbindelse med offentliggørelsen af den snart tidligere topchefs farvel.

Jørgen Dirksen vil også sikre at hjertebarnet, Team Rynkeby Fonden, kommer sikkert videre. Han fortsætter i første omgang som formand for fondens bestyrelse, men vil med tiden blive afløst af Peter Frank Andersen også dér.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094