23948sdkhjf

FoodPharmaTech: State-of-the art automatisk etiketdispenser

LSS Etikettering A/S præsenterer state-of-the art ALS 306/309 automatisk etiketdispenser til brede etiketter på Foodpharmatech 2010
LSS Etikettering A/S præsenterer markedets mest robuste og industrielle automatiske etiketdispenser til brede etiketter på Foodpharmatech 2010, nemlig modellen ALS 306/309, produceret i Tyskland af Avery Dennison, som er en af verdens førende producenter af state-of-the-art etiketteringsudstyr.

LSS Etikettering A/S er eneforhandler i Danmark af automatiske etiketdispensere fra Avery Dennison.

Denne er vor nyeste udvikling og er i den grad beregnet til krævende produktionsmiljøer og højhastigheds-etikettering 24 timer, 7 dage om ugen, 365 dage om året.

Etiketdispenserne er modulært opbygget og meget fleksible i forbindelse med integration på forskellige maskinløsninger og produktionslinjer.

Det er muligt at placere afrullermodulet i flere forskellige positioner, ligesom det er muligt at placere en ekstra afruller for hurtig skift af etiketrulle.

Etiketdispenserne kan håndtere etiketter op til en bredde af 233 mm og kan placeres såvel vertikalt som horisontalt.

Mød os på Foodpharmatech 2010, fra 2. – 4. november på stand K8218 og se vore forskellige etiketteringsløsninger, inklusiv den automatiske etiketdispenser ALS306 og få en snak med een af vore eksperter indenfor automatisk etikettering.

LSS Etikettering A/S
LSS Etikettering A/S er en virksomhed der beskæftiger sig med udvikling og salg af etiketteringsmaskiner og andet relateret udstyr indenfor møærkningsopgaver.
Vi er Danmarks største indenfor vores felt med ca. 30 ansatte og vores maskiner kan findes hos stort set alle større produktionsvirksomheder indenfor landets grænser.
Derudover eksporterer vi ca. 40% af vores omsætning - primært indenfor EU.

LSS Etikettering A/S udgjorde tidligere maskindivisionen i den amerikanske koncern Avery Dennison, men er i dag en privat danskejet virksomhed


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156