23948sdkhjf

FoodPharmaTech: LSS Etikettering A/S præsenterer vandtæt etiketdispenser

Randers-firmaet præsenterer markedets mest robuste og mest vandtætte automatiske etiketdispenser på Foodpharmatech 2010.
LSS Etikettering A/S præsenterer modellen ALS 204, produceret i Tyskland af Avery Dennison, som er en af verdens førende producenter af state-of-the-art etiketteringsudstyr.

LSS Etikettering A/S er eneforhandler i Danmark af automatiske etiketdispensere fra Avery Dennison.

Denne generation af automatiske etiketdispensere er designet til krævende produktion i flere skift og er beregnet for alle typer fortrykte selvklæbende etiketter såvel som etiketter indenfor logistiske applikationer.

Etiketdispenserne er af høj IP-klasse og kan opgraderes helt op til IP65. Dette er i særdeleshed vigtigt i fødevarebranchen, hvor rengøring og fugtigt miljø er en stadig kilde til produktionsstop og høje reservedelsomkostninger.

Det kompakte design er skabt til nutidens høje krav om let integration og tilgængelighed for operatører og vedligeholdspersonale. Den er således også særdeles velegnet til systemintegratorer og maskinbyggere, som sætter stor pris på nem integration.

Forskellige dispenser-tunger og applikatorer kan nemt monteres på etiketdispenserne, som er forsynet med tre forskellige opspændingspunkter. Man kan således rotere enheden 90° og derved gøre mange forskellige etiketteringssituationer mulige.

Sidst men ikke mindst skal det understreges at denne generation af etiketdispensere er særdeles konkurrencedygtig rent prismæssigt.

Mød os på Foodpharmatech 2010, fra 2. – 4. november på stand K8218, og se den automatiske etiketdispenser udføre sit arbejde under rindende vand – intet mindre.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109