23948sdkhjf

FoodPharmaTech: Festo præsenterer innovativ og driftsikker Clean Design cylinder

Seneste generation af den rustfrie ISO-cylinder CRDSNU er fuld af innovationer.
Seneste generation af den rustfrie ISO-cylinder CRDSNU er fuld af innovationer.

Den er ikke blot blevet mere rengøringsvenlig med sit Clean Design, den har også det patentanmeldte selvjusterende luftbremsesystem PPS, som gør at den leveres helt uden justeringsskruer, hvor der kan samle sig snavs.

Nem udskiftning af pakninger reducerer maskinens stilstandsperiode
I fødevareindustrien hvor der anvendes aggressive rengøringsmidler, oplever man ofte at stempelstangspakninger skydes ud. Dette problem er kraftigt reduceret med Festo’s tørløbspakninger som er resistente over for de mest aggressive rengøringsmidler. Over tid vil pakningerne dog slides, men takket være den 2-delte endegavl er det nu muligt enkelt og let at udskifte pakningen. Og da det normalvis vil kunne foretages uden at afmontere cylinderen, reduceres maskinens stilstandsperiode betragteligt.

Unik nyhed inden for dæmpning af pneumatiske cylindre
Det innovative PPS-system sørger altid for en optimal dæmpning uafhængigt af montørens erfaring, og kompenserer selv for variationer i hastighed, masse og slidtage. En anden fordel ved de manglende justeringsskruer, er cylinderen øgede hygiejnevenlighed.

Omfattende modulært program
Den nye modulære ISO-cylinder kan bestilles i diameter Ø12 til Ø63 mm i slaglængder op til 500 mm. De mange varianter omfatter forskellige bremsesystemer og stempelstangspakninger samt temperaturer fra -40 °C til +120 °C.

Yderligere info: www.festo.com/catalogue/CRDSNU

Food Pharma Tech 2010
Mød Festo på Food Pharma Tech 2010 i Messecenter Herning i hal J2 stand 7206 og bliv inspireret til effektive rengøringsvenlige automationsløsninger hvor fødevaresikkerhed er vægtet højt. www.festo.dk/FPT




Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125