Danske kokketalenter lukker Expo-messen i Kina

| Tip redaktionen om en historie

Når den danske pavillon på Expo 2010 i Shanghai lukker ned, står en række fremadstormende danske kokketalenter for maden til gæsterne.

NaCl er dannet af en ny og legesyg generation af kokke.

Kokkene har blandt andet lanceret begrebet showcooking – en slags kulinarisk stand-up, hvor kokkene eksperimenterer med nye retter foran et aktivt publikum.

Lækre snacks
Mie Bostlund fra NaCl, kokkeeleverne Mette Dahlgaard Nielsen og Tobias Yong Linell samt faglærerne Heidi Veng og Susanne Mortensen fra Hotel og Restaurantskolen har alle taget den lange tur til Shanghai for at arrangere receptionen i den danske pavillon.

Ved receptionen bliver der forskellige foredrag om dansk livsstil, og mellem foredragene serverer NaCl lækre snacks for gæsterne.

Kinesiske kokkeelever i køkkenet
Fire kinesiske kokkeelever er også med i køkkenet, når den danske gruppe viser de gastronomiske talenter frem.

Læs også: Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

- Kineserne er meget begejstrede for dansk gastronomi, og NaCl glæder sig meget til at vise dem det innovative nordiske køkken, siger Dorte Leck Fischer, der er ansvarlig for markedsføring & PR på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Læs også: Ingrediens fra Arla skal kickstarte etiopisk yoghurt

Danish Crown, Arla, Læsø Saltsyderi, Inco Danmark samt flere andre fødevarevirksomheder er sponsorer for NaCl.

Læs mere om kokkene fra NaCl.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Mælkepulver efter alle robotkunstens regler

Hundested-virksomhed har satset benhårdt på automation

Studerende har lavet en kødportal

Orkla sælger K-Salat til Stryhns

Industribageruddannelse flot fra start

Luft driller Højer Pølser

DLG flytter hovedkontoret fra København til Fredericia

Nyhedsbrev

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Håndværksbager med stordriftsfordele

Foodpeople: Man kan godt kalde sig en håndværksbager, selv om man omsætter for over 100 millioner kroner om året

Blodbad på vej: Mille bygger ny fabrik

Regner med at fordoble omsætningen i 2018

Ny filetfabrik vil give Danmark friskere fisk

Royal Norden Seafood satser mest på rødspætter

Pakkerobotter står højt på ønskelisten

Bodylabs proteinsucces er sat til salg

Medie: Arla er oplagt som køber af producenten af kosttilskud og berigede fødevarer

Ny kæmpetørrer tager over i Thyborøn

Bornholmsk chips-eventyr tager fart

McDonald's klar med kødfri burger

- Det her er simpelthen fødevarernes bungy jump

At spise melorme er både skræmmende og megafedt, mener nye producenter i Aalborg

Aalborgensiske insektfolk er tæt på det store gennembrud

Crickster klar med ovnkapacitet til 1.400 larveglas om dagen

Andesalg satte rekord

BC Catering fordobler lager

Aftale er på plads: Mille Food bliver forgyldt

Her laver de ost til tre millioner pizzaer hver eneste dag

Det samme personale kunne pludselig producere tre gange så meget

Kiks-producent har hemmelige planer

ISS sætter sig tungt på soldatermad

Ny restaurant eksperimenterer med matchende cocktails

Årets restaurantchef: Intet uden mit team

Ny cateringdirektør på plads hos Løgismose Meyers

S: Danmark skal kæmpe for nedre EU-grænse for selskabsskat

Bornholm afslører: Ny madfestival til sommer

Roskilde får stort fødevarecenter

Aalborgensisk kulturgrund får madmarked

HKScan skuffer i tredje kvartal

Billund-firma flytter og udvider

Chefprofil skifter: Fra Lars Løkke til Danish Crown

Ærgerlig bager: Derfor kom der metal i vores kiks

Få virksomheder hopper på bonusordninger for flygtninge

Pas på: Risiko for metalstykker i kiks

Se alle Medlemmernes egne nyheder

E-bog: Vejledning til limning af kompositmaterialer

AVN Hydraulik på Ajour 2017

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Kranservice: se hvorfor Muehlhan vælger Fyns Kran Udstyr

Denico Food Ingredients på Fi Europe 2017 fra den 28-30 November

Temadag omkring ”Grønne” krom(VI) frie overflader på aluminium

Kapselpåsætter fra Trepak International AB

Væskefiltrering – med effektivitet og dokumentation i fokus

Lær at genbruge dine konstruktioner - deltag på Inventor iLogic – Produktkonfiguration d. 14/12

Hjemmesider øger salget med klima-ikon!

Lefon rørsave – en fremragende løsning til rustfrie mejerirør

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Thanksgiving torsdag den 23. november 2017

QMS-Consults kursuskatalog for 2018

Advances in hygienic design guidelines and Industrial best practice

Emotron Softstarter

Dansk Procesventilation har færdiggjort centralstøvsuger til Abenas nye produktionslinje

Følg os på Facebook og vind en kurv

November nyhedsmail fra KE Fibertec

Den eneste sande grønne kilowatt-time er den, der aldrig bliver brugt

Lejer til Levnedsmiddelsindustrien

YASKAWA ie4++ supersparemotor og en inverter

SEW-sats på eftermarkedet

Technor deltager på Maskinmestrenes Erhvervskonference - Ajour 2017

DENIOS - Behandling af farlige medier

Send til en kollega

0.271