23948sdkhjf

Danske kokketalenter lukker Expo-messen i Kina

Når den danske pavillon på Expo 2010 i Shanghai lukker ned, står en række fremadstormende danske kokketalenter for maden til gæsterne.
NaCl er dannet af en ny og legesyg generation af kokke.

Kokkene har blandt andet lanceret begrebet showcooking – en slags kulinarisk stand-up, hvor kokkene eksperimenterer med nye retter foran et aktivt publikum.

Lækre snacks
Mie Bostlund fra NaCl, kokkeeleverne Mette Dahlgaard Nielsen og Tobias Yong Linell samt faglærerne Heidi Veng og Susanne Mortensen fra Hotel og Restaurantskolen har alle taget den lange tur til Shanghai for at arrangere receptionen i den danske pavillon.

Ved receptionen bliver der forskellige foredrag om dansk livsstil, og mellem foredragene serverer NaCl lækre snacks for gæsterne.

Kinesiske kokkeelever i køkkenet
Fire kinesiske kokkeelever er også med i køkkenet, når den danske gruppe viser de gastronomiske talenter frem.

Læs også: Smittetal stiger på slagteri, der nu får eget testcenter

- Kineserne er meget begejstrede for dansk gastronomi, og NaCl glæder sig meget til at vise dem det innovative nordiske køkken, siger Dorte Leck Fischer, der er ansvarlig for markedsføring & PR på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Læs også: Arla sælger mere: Brandede produkter trækker væksten

Danish Crown, Arla, Læsø Saltsyderi, Inco Danmark samt flere andre fødevarevirksomheder er sponsorer for NaCl.

Læs mere om kokkene fra NaCl.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.14