23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Danske kokketalenter lukker Expo-messen i Kina

Når den danske pavillon på Expo 2010 i Shanghai lukker ned, står en række fremadstormende danske kokketalenter for maden til gæsterne.

NaCl er dannet af en ny og legesyg generation af kokke.

Kokkene har blandt andet lanceret begrebet showcooking – en slags kulinarisk stand-up, hvor kokkene eksperimenterer med nye retter foran et aktivt publikum.

Lækre snacks

Mie Bostlund fra NaCl, kokkeeleverne Mette Dahlgaard Nielsen og Tobias Yong Linell samt faglærerne Heidi Veng og Susanne Mortensen fra Hotel og Restaurantskolen har alle taget den lange tur til Shanghai for at arrangere receptionen i den danske pavillon.

Ved receptionen bliver der forskellige foredrag om dansk livsstil, og mellem foredragene serverer NaCl lækre snacks for gæsterne.

Kinesiske kokkeelever i køkkenet

Fire kinesiske kokkeelever er også med i køkkenet, når den danske gruppe viser de gastronomiske talenter frem.

- Kineserne er meget begejstrede for dansk gastronomi, og NaCl glæder sig meget til at vise dem det innovative nordiske køkken, siger Dorte Leck Fischer, der er ansvarlig for markedsføring & PR på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Danish Crown, Arla, Læsø Saltsyderi, Inco Danmark samt flere andre fødevarevirksomheder er sponsorer for NaCl.

Læs mere om

kokkene fra NaCl

.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078|