23948sdkhjf

Danske kokketalenter lukker Expo-messen i Kina

| Tip redaktionen om en historie

Når den danske pavillon på Expo 2010 i Shanghai lukker ned, står en række fremadstormende danske kokketalenter for maden til gæsterne.

NaCl er dannet af en ny og legesyg generation af kokke.

Kokkene har blandt andet lanceret begrebet showcooking – en slags kulinarisk stand-up, hvor kokkene eksperimenterer med nye retter foran et aktivt publikum.

Lækre snacks
Mie Bostlund fra NaCl, kokkeeleverne Mette Dahlgaard Nielsen og Tobias Yong Linell samt faglærerne Heidi Veng og Susanne Mortensen fra Hotel og Restaurantskolen har alle taget den lange tur til Shanghai for at arrangere receptionen i den danske pavillon.

Ved receptionen bliver der forskellige foredrag om dansk livsstil, og mellem foredragene serverer NaCl lækre snacks for gæsterne.

Kinesiske kokkeelever i køkkenet
Fire kinesiske kokkeelever er også med i køkkenet, når den danske gruppe viser de gastronomiske talenter frem.

Læs også: 150 nye jobs på lokale slagterier

- Kineserne er meget begejstrede for dansk gastronomi, og NaCl glæder sig meget til at vise dem det innovative nordiske køkken, siger Dorte Leck Fischer, der er ansvarlig for markedsføring & PR på Hotel- og Restaurantskolen i København.

Læs også: Hedebølge giver baghjul til dansk slagterigigant

Danish Crown, Arla, Læsø Saltsyderi, Inco Danmark samt flere andre fødevarevirksomheder er sponsorer for NaCl.

Læs mere om kokkene fra NaCl.


Hold dig opdateret med Food Supply DK

Skriv kommentar
Forsiden lige nu

Nowaco-stifter er død

Preben K. Nielsen stod bag en enorm fødevaresucces

Balladen om Thorfisk - lukning eller flytning?

Kendt restauratør tiltalt i stor bedragerisag

Sagen handler blandt andet om indkøb af kød og fisk

Tyggegummi-projekt erklæret konkurs

Bilka når madspildsmål 12 år før tid

Varehuskæden har halveret sit madspild. Varehuschef jubler.

Thorfisk lukker - Scanfish opruster i Hanstholm

Seafood Danmark har opkøbt Taabbel og flytter selskabets aktiviteter i Thorfisk fra Hvide Sande til Hanstholm

Nyhedsbrev

Rekordår hos Danish Crowns grillspecialister

Online Avis Arkiv

Sjællandsk bryghus lancerer øl-snaps

Lykkeposer med overskudsvarer skal nedsætte madspild i Kvickly

Madværkstedet nærmer sig udsolgt

Den københavnske fødevaremesse har kun få stande tilbage

Norsk pizzasucces vil åbne 40 steder i Danmark

Kæden har for længst forgyldt sine norske ejere

Så er øl-is fra Thy klar

Skare vil udvide sin kødfabrik

Ugens grin: Rod i regnskabet

FoodTech Award 2018: Se de nominerede her

I år konkurrerer syv innovative produkter om at modtage prisen

2

Andersen stopper som formand i Chr. Hansen

Dollarkursen driller ingredienskoncernen Chr. Hansen

Carlsberg-kontor ransaget

Klingenberg Ost modtager pop op-pris

Uheld kostede Danforel millioner

Ørredproducenten mistede flere ton fisk

Ugens rokader i bestyrelser og direktioner

Flyvende start for øbaseret blomstervin

Øko-pris til Byens Køkken

Mette Munks pengepil peger atter opad

Brødfabrikken eksporterer nu til over 25 lande

Mikrobryggeri har fart på efter unik fustage-rundtur

FoodTech får en ny koncepthal

Vesterhavsmost hitter i Taiwan

Danske fødevarer klarer Brexit overraskende flot

Sandwichkæde presset af flere dødsfald

Sjællændere vil lave verdens bedste gin

Carsoe solgt til kapitalfond

Bær kaldt tilbage efter fund af metalstykker

Nye bøfhus-ejere: Skuden er vendt

Ny topchef på plads i Tulip Ltd

Hvert andet selskab overlever ikke syv år

Caspers bornholmske flymad er et hit

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Flytbare reol beslag til containere

Omron introducerer nye IoT proces sensorer til flow (E8FC) og tryk (EFPC)

Berendsen-vaskeris fremtidsmål er at vaske 100 % med regnvand og genanvendt vand

1,5 Ton vs. 125 Ton

Ny konference om Fødevareemballage

Bliv klogere på hygiejnisk design på FoodTech

Skal din næste bakke til dine fødevarer have et mindre klimaaftryk?

Safer Food => Better Business

Kontinuerlig oliedampmåling med Metpoint

Konference stiller skarpt på Ernærings- og sundhedsanprisninger

IPW Systems får endnu en ny udvikler

Dagsprisen på Gaspoint Nordic

Innovationskonkurrence høster ansøgninger fra 45 lande

Fødevareegnet rengøringsløsning til pakkeafdeling hos brødproducent.

Bideskinner – et specialprodukt fra Gravlund Industrigummi

Hør om virksomheders erfaringer med at håndtere udfordringer for materialer i barske miljøer

Next Step kompetenceudvikling

RGTS 1-faset softstarter: let konfiguration og op til 40% reduceret startstrøm

Logistik for e-handlere

Nyt spiralbånd giver en skånsom og nem måde at flytte et produkt ned til et...

Komplette løsninger inden for intern logistik

Elektronikken erstatter hydraulikken - effektivitet og minimal vedligeholde...

Bliv godt klædt på: ERFA-møde om fødevarekontaktmaterialer

Få dit eget trykluftkompendium hos Granzow!

Send til en kollega

0.327