23948sdkhjf

Easyfood nu med både designere og psykolog

Subkulturerne og medarbejderne bliver set efter i sømmene
Kolding-virksomheden Easyfood, der producerer convenience-bagværk i stor stil, er ikke bleg for at ansætte lidt utraditionelle medarbejdere. Easyfood her gennem længere tid haft to designere i medarbejderstaben, og nu er også en psykolog kommet til.

Det skriver JydskeVestkysten.

Designerne holder øje med forbrugertendenser, og psykologen har fokus på den interne organisation.

- Mange fødevaretrends starter i mindre kaffebarer, og hvis vi skal ramme de større kæder, så er vi nødt til at kigge på, hvad der sker i subkulturerne, siger direktør og medejer Flemming Paasch til avisen om designernes fokus.

- Psykologen skal kigge på de interne forhold. Hendes vigtigste opgave er at sætte sig ind i, hvordan medarbejderne oplever at arbejde i Easyfood. Kan vi trække noget kompleksitet ud af arbejdet? Det giver færre fejl. Det giver mere trivsel. Der har en psykolog nogle kompetencer, som vi ikke har i huset. Så hvor designerne arbejder med design thinking udadtil, så skal psykologen gøre det indadtil, fortæller han.

Easyfood med cirka 150 ansatte leverer brød til detailhandlen og store kæder som Baresso, McDonald's og 7-Eleven. I det seneste regnskabsår steg omsætningen med 18 procent til 260 millioner kroner.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093