23948sdkhjf

Ny filetfabrik på vej i Thyborøn

Royal Norden Seafood satser på at være i gang i næste måned
I Thyborøn bliver der netop nu arbejdet på højtryk på at skabe en ny fileteringsfabrik, Royal Norden Seafood, som efter planen skal åbne i midten af oktober. Bag den nye virksomhed står dels Thyborøn Invest og dels tre hollandske selskaber, som ser et stort potentiale i Danmark, skriver Dagbladet Holstebro-Struer.

- Det er vores forventning, at virksomheden vil vokse, men vi har valgt at starte forsigtigt op. Derfor skal vi blot bruge ni personer i produktionen til en start, men her er plads til måske 25 medarbejdere i et toholdsskift, siger en af hollænderne bag projektet, Juriaan Romkes, til dagbladet.

Hans far driver i Holland fiskefabrikken Neerlandia Urk, der vil aftage alle fileterne fra den nye fabrik i Thyborøn og stå for forarbejdning og videresalg til det øvrige Europa.

Bygningen på Sydhalevej i Thyborøn har tidligere været anvendt som fiskefabrik, men har de seneste fire år stået tom. Thyborøn Invest ejer 30 procent af den nye virksomhed. Parterne har i alt investeret i nye maskiner for seks millioner kroner, nævner Dagbladet Holstebro-Struer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078