Iværksætterpar laver hammerdyre snegleæg
Sneglekaviar skal koste cirka 15.000 kroner kiloet
- Det er sin sag at få sneglene til at lægge æg. De skal finsorteres, håndvaskes og marineres på en meget speciel måde. Så det er ikke noget, man bare lige gør hurtigt, fortæller Ditte Ankjærgaard til tv-stationen.
Parret er også næsten klar til at sælge helt almindeligt sneglekød fra sneglefarmen, der har omkring 175.000 spisesnegle fordelt på 1.000 kvadratmeter.
Ditte Ankjærgaard og Carsten Gydahl-Jensen satser især på at sælge deres snegleprodukter til gourmetspisesteder, hvor man er mere villig til at servere det specielle, og hvor gæsterne er mere villige til at udfordre smagsløgene
Carsten Gydahl-Jensen fik ifølge TV2 idéen for halvandet år siden, da han så en BBC-dokumentar om emnet. Udsendelsen fulgte en britisk kvinde med en sneglefarm, og hun er nu blevet mentor for det sjællandske sneglepar.