23948sdkhjf

Tyskere strømmer til vestjysk whisky-by

Halvdelen af Stauning Whiskys rundvisninger foregår på tysk - og whiskyen bliver revet væk
Tyskerne har forelsket sig så meget i whisky fra Stauning, at halvdelen af ugens seks rundvisninger på Stauning Whisky foregår på tysk.
Og flere gange har virksomheden måttet afvise tyske whisky-entusiaster i døren. Det skriver TV Midtvest på sin hjemmeside.

Mange af gæsterne har også måttet forlade Stauning Whisky slukørede af en helt anden årsag end pladsmangel: Der har simpelthen været udsolgt, når de efter rundvisningen gerne vil købe en flaske med hjem. Derfor har virksomheden lavet en særlig rundvisningswhisky, som kun sælges til gæsterne. Prisen er knap 400 kroner for 250 milliliter, fortæller tv-stationen.

- Lige nu går det fantastisk, vi klager ikke. På grund af den efterspørgsel, der har været, har vi simpelthen haft svært ved at følge med, og vi får udsolgt alt for hurtigt. Konsekvensen har så været, at vi udvider nu og 60-dobler vores produktion. Så det går godt, fortæller medstifter og medejer Alex Højrup Munch til TV Midtvest.

Projektet med den voldsomme udvidelse af produktionen er i fuld gang med at blive realiseret og skal efter planen være færdigt næste år. Det er finansieret via en investering på 100 millioner kroner fra Diageo, verdens største producent af øl, vin og spiritus.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079