23948sdkhjf

52 ledige har fået job på Danish Crown

Slagteriet i Sæby har hentet langt de fleste i Frederikshavn Kommune
Der var stor interesse, da Danish Crown offentliggjorde, at virksomheden for at opfylde efterspørgslen på dansk svinekød ville slagte flere grise på slagteriet i Sæby.

Danish Crown skulle i første omgang finde 52 nye medarbejdere og indledte derfor et samarbejde med Jobcenter Frederikshavn, som skulle stå for rekrutteringsprocessen og finde ledige med de rette kompetencer. Jobcenteret har nu fundet de 47 i Frederikshavn Kommune og resten i de omkringliggende kommuner.

I alt er 26 Frederikshavn-borgere fra kontanthjælp, 11 fra dagpenge og 10 fra gruppen på integrationsydelse blevet selvforsørgende. Og der kan blive plads til endnu flere, lyder det fra Danish Crown:

- Der er løbende grundlag for, at vi skal supplere medarbejderstaben. Vi vil som virksomhed meget gerne deltage i at give ufaglærte en ny mulighed for at komme ind på arbejdsmarkedet gennem forløb i de forskellige produktionslinjer, siger Leif Brøndum Nielsen, fabrikschef på Danish Crown i Sæby.

Fredag holder Danish Crown yderligere samtaler for at ansætte endnu 14 medarbejdere. Sideløbende er Jobcenter Frederikshavn i gang med at finde ledige til et nyt hold på omkring 30, der skal begynde senere på året.

- Det er en gevinst for alle, at en stor virksomhed tager socialt ansvar og indleder et samarbejde med kommunen om at finde nye medarbejdere. Det er en stor succes, at det kan lykkes på kort tid at finde så mange ledige med de rette både sproglige og fysiske forudsætninger, siger teamkoordinator Steffen Walther Sylvester Larsen fra Jobcentrets Virksomhedsservice i Frederikshavn Kommune.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094