23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

30 fødevare-ideer forsøger at få vinger

Growing Food CPH er i gang med lærerige bootcamps

I København er 30 fødevare-entreprenører i fuld gang med et forløb, der efter planen skal give deres ideer de bedste muligheder for at blive flyvefærdige succeser.

Under navnet Growing Food CPH har de 30 start-ups gennemført en tre-dages såkaldt bootcamp, hvor de blandt andet har udviklet deres forretningsmodel og sparret med forskere fra et af de tre universiteter, som er med i projektet.

Senere i denne måned følger så en ny bootcamp, hvor den viden og rådgivning, deltagerne får adgang til, er skræddersyet til deres individuelle behov.

Deltagerne kommer tilsammen med en særdeles varieret flok ideer og projekter inden for både fødevarer, fødevareteknologi og relaterede områder. Fra øl til is og fra apps til distribution - og meget mere.

Projektet er udviklet af investerings- og udviklingsselskabet Capnova i samarbejde med Aalborg Universitet, Københavns Universitet, DTU Fødevareinstituttet og DTU Skylab.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.11|instance-web01